Shenja juaj e horoskopit kinez, dhe karakteristikat?

Është koha ta zbulosh jo vetëm shenjën së cilës i përket, por edhe karakteristikat.

Lexoni vitin e lindjes:

-Miu: 2020, 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936

·Bualli: 2021, 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949, 1937

·Tigri: 2022, 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938

-Lepuri: 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939

·Dragoi: 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952, 1940

·Gjarpri: 2025 2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953, 1941

·Kali: 2026, 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942

·Dhia: 2027, 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955, 1943

·Majmuni: 2028, 2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956, 1944

·Gjeli: 2029, 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, 1945

·Qeni: 2030, 2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958, 1946

·Derri: 2031, 2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959, 1947

MIU

Miu është simbol i dinakërisë, shpejtësisë dhe suksesit. Ata që lindin nën këtë shenjë janë veçanërisht skeptikë dhe të zgjuar, por edhe të vendosur dhe të saktë në punën e tyre. Arrijnë kufirin e përsosmërisë. Janë jashtëzakonisht shumë besnikë në dashuri, si dhe janë romantikë e pasionantë.

BUALLI 

Bualli është kafsha që përfaqëson më së miri durimin. Një punëtor dhe i palodhur. Ngjan shumë me Demin. Është i besueshëm dhe i qetë, por i vendosur për të arritur qëllimet e tij. Njerëzit që i përkasin kësaj shenje janë të sinqertë.

TIGRI

Të guximshëm, me vetëbesim dhe të vendosur, ata që kanë lindur nën shenjën e Tigrit kanë një prirje për të qenë autoritarë. Janë të vendosur dhe vazhdimisht pozitivë dhe kjo bën që të jenë në gjendje të arrijnë qëllimet e tyre në mënyrën më të mirë. Në dashuri, dëshmon të jetë një nga shenjat më pasionante dhe romantike, por mjerë ai që i zhgënjen... në këtë rast krenaria dhe ftohtësia do të mbizotërojnë.

LEPURI

Altruist dhe bujar. Ata që kanë lindur nën këtë shenjë karakterizohen nga një dashuri e madhe ndaj familjes, si dhe nga ajo ndaj partnerit dhe miqve të tyre. Kjo i bën ata njerëz sentimentalë si dhe të sjellshëm dhe të përgjegjshëm. Sidoqoftë, ata mund të jenë tepër negativë, pesimistë dhe afeksioni i tyre i vazhdueshëm mund të "mbytë" partnerin e tyre.

DRAGOI

Ata që kanë lindur në vitin e Dragoit janë padyshim të sigurt dhe inteligjentë, gjithmonë të gatshëm të përfshihen në mënyrë që të arrijnë qëllimet e tyre. Nga ana tjetër, është një shenjë mjaft autoritare dhe egoiste, sepse përqendrohet në mirëqenien personale më shumë sesa në atë të të tjerëve. Në dashuri, është pasionant dhe pushtues, i gatshëm të ndërmarrë hapin e parë.

GJARPRI

Gjarpri është një simbol i bukurisë dhe sharmit. Me intuitë dhe mençuri. I heshtur, i ndrojtur dhe ka tendencë të shmangë situatat e dashurisë. Sidoqoftë nëse gjen personin e duhur ai bëhet besnik dhe zotërues.

KALI

Të gjallë dhe energjik, shenja e Kuajve dallohet për shoqërueshmërinë. Ai pëlqen të argëtohet dhe të argëtojë të tjerët, kjo është arsyeja pse ai shpesh gjendet në shoqërinë e njerëzve të tjerë. Janë kokëfortë por gjithashtu përballen me momente pasigurie, kështu që ata kanë nevojë për të dashurit pranë tyre.

DHIA

Është emblema e vërtetë e qetësisë dhe mirësisë. Ka nevojë për njerëz besnikë gjatë gjithë jetës. Për këtë, në dashuri ka nevojë për një partner besnik, sepse nuk e fal tradhtinë. Njerëzit e kësaj shenje kanë tendencë të dyshojnë në aftësitë e tyre.

MAJMUNI

Dinamik dhe i gjallë. Nuk mund të kalojnë pa u vënë re. Ata janë kureshtarë, gjithmonë në lëvizje, plot energji dhe dashuri për të udhëtuar, për të ditur gjëra dhe vende të reja. Në dashuri, ata që lindin nën këtë shenjë shpesh përqendrohen në joshje dhe preferojnë të kenë shumë përvoja para se të gjejnë një partner të përhershëm, por kur ta gjejnë do të jetë përgjithmonë.

GJELI

Ata janë intuitivë dhe inteligjentë, duke kërkuar vazhdimisht të gjejnë një zgjidhje të mirë për të gjitha idetë e tyre. Ai priret të rrethohet vetëm me miq besnikë, por shpesh i mungon papërballueshmëria, duke dëshmuar agresivitet.

QENI

Shenja e Qenit është e famshme për mbrojtjen që ofron, veçanërisht për më të dobëtit. Për më tepër, ai duket të jetë besnik dhe ndershmëria është një nga gurthemelet e tij. Në pamje të parë, mund të duket e mbyllur dhe i kujdesshëm: kjo ndodh sepse është shumë i pasigurt.

DERRI

Të mirë dhe të disponueshëm për të tjerët, ata që lindin nën shenjën e Derrit janë shumë të lidhur me familjen dhe miqtë, vazhdimisht duke u përpjekur për mirëqenien e të tjerëve. Ata kanë një aftësi të fortë organizative, e cila u lejon atyre të kryejnë projekte të shumta dhe t'i përfundojnë ato në kohë. Ata janë kokëfortë dhe mund të zemërohen menjëherë. Në dashuri, ata janë besnikë dhe të sinqertë.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post