Të qarit në ëndërr: kuptimi dhe interpretimi

Ëndërrimi i të qarit mund të interpretohej në atë kohë si një shenjë e mërzitshme. Lotët në ëndrra nuk konsiderohen kurrë si një shenjë pozitive, sepse ato janë shenjë e dhimbjes, humbjes ose zisë së madhe. Megjithatë, nuk duhet të ndalemi kurrë në sipërfaqe, pasi interpretimi i ëndrrave është një art i vështirë që plotëson rregulla të sakta. Ja çfarë do të thotë të qarit në ëndërr: kuptimi dhe interpretimi.

Sipas një besimi të gjerë popullor, të qarit në ëndrra mund të ketë dy lexime të ndryshme në varësi të kontekstit. Nëse shihni në ëndërr lot gëzimi, kjo është një shenjë e fatkeqësive që do vijnë; përkundrazi, nëse qani me vuajtje, kjo njofton disa lajme të mira. Sipas një leximi psikologjik, e qara është gjithmonë shprehje e diçkaje të shtypur që dëshiron të gjejë një prizë.

Ëndërrimi i të qarit dëshpërimisht ka pikërisht kuptimin e çlirimit: ndoshta gjatë ditës kishe një ndjenjë zemërimi ose zhgënjimi që nuk mund ta shprehje. Në këtë rast, të ëndërrosh për të qarë, mund të japë forcë të lirë për atë si ndjehesh dhe në mëngjes do të ndihesh më mirë.

Megjithatë, duke qarë në ëndrra, gjithashtu mund të tregojë një periudhë të vështirësive të mëdha në rrugë. Kjo ndodh kur ëndërron të qara pa asnjë arsye të dukshme. Në vend të kësaj, të shohim në ëndërr se qajmë përpara shumë njerëzve, në publik, tregon dëshirën për të zbuluar ndjenjat e dikujt, për t’i ndarë ato me dikë që mund të na kuptojë.

Çfarë do të thotë të shihni në ëndërr se qani për dashuri?

Qarja për dashurinë është ndoshta ajo që ndodh me ne më shpesh sesa kur jemi zgjuar, por ç’do të thotë e qara për dashuri në gjumë? Shpesh ajo nuk ka një lidhje të drejtpërdrejtë me personin që vërtet do, sepse ëndrra e të qarit për dashuri mund të ndodhë edhe tek ata që janë  vetëm. Në fakt, kjo ëndërr tregon vetëm rëndësinë e madhe që ju i jepni kësaj ndjenje.

Në mënyrë të ngjashme, duke ëndërruar se tradhtoheni dhe qani, nuk do të thotë që dikush me të vërtetë po mendon të tradhtojë. Kjo thjesht do të thotë se veprimi i tradhtisë për ju është i keq dhe për këtë arsye ju jetoni negativisht. Nëse e shihni personin që doni duke qarë në ëndërr, kjo do të thotë që po e nënvlerësoni veten dhe po krijoni shumë probleme. Besoni më shumë në vetvete.

Çfarë do të thotë të shohësh në ëndërr njerëz që qajnë?

Ëndërrimi i dikujt që qan është zakonisht vetëm shprehje e simpatisë ndaj këtij personi. Ti e di se po vuan dhe ti e ndan dhimbjen e tij. Kjo ndodh kur sheh në ëndërr një mik duke qarë. Në vend të kësaj, nëse sheh në ëndërr një fëmijë që qan mund të tregonte për një traumë të shtypur të fëmijërisë, për diçka që humbi kur ishit të vegjël dhe se tani do të kthehet. Mund të përdoret për të metabolizuar këtë ndjenjë. Ëndërrimi i një të vdekuri ndonjëherë krijon ankth: mund të mendoni se i dashuri që është larguar nga kjo jetë nuk është në paqe. Në të vërtetë, ende nuk e keni pranuar atë pikëllim dhe nuk doni ta lini të shkojë.

Çfarë do të thotë të shihni në ëndërr lot gëzimi?

Të shihni në ëndërr lot gëzimi mund të nënkuptojë të kundërtën e tij të saktë. Më shumë se çdo gjë tjetër, kjo mund të tregojë një gjendje trazirash të brendshme që shprehet përmes lotëve. Pra, në ëndërr një situatë që është pozitive është shenjë e ndryshimeve në jetën reale. Si rezultat, ëndërrimi i martesës dhe i qarjes është një shenjë e një stresi shumë të fortë emocional dhe jo të një ngjarjeje të lumtur që do të ndodhë.

Kushtojini vëmendje ëndrrave tuaja, sepse ato zbulojnë shumë për ju dhe ju ndihmojnë të përballoni më mirë jetën dhe gjendjet tuaja. Nëse ndodh që të ëndërroni të qani, kuptimi dhe interpretimi janë të qarta për ju!

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post