Horoskopi javor 23 - 29 mars Virgjëresha


Dashuria: Ngjarjet e papritura, rastet sociale do t’ju udhëheqin për të përmbushur pamje intriguese, për t’u angazhuar në biseda shumë të këndshme … do të lindin marrëveshje, miqësi të reja dhe shumë zemra të vetmuara … do të mbeten kështu për njëfarë kohe. Çiftet e testuara do të përjetojnë atmosferë magjike. Gjithçka po shkon mirë, nga projektet për shtëpi tek ato për familjen deri tek ata që punojnë. Jeta shoqërore vjen e gjallë me kontaktin e njerëzve me të cilët do të jeni shumë të lumtur në çdo kuptim. Kush ka pësuar një zhgënjim sentimental, tani më në fund mund të shikojë botën me optimizëm dhe pastërti.

Puna: klima në vendin e punës mbetet pozitive, paqësore. Megjithatë, nuk do të ketë argumente të nxehta me eprorët apo kolegët që mund të menaxhohen lehtësisht duke u fokusuar në diplomacinë. Me fjalët do të arrini të jeni shumë bindës. Kush është gati të përballet me një intervistë, do të jetë shumë me fat. Ata që kërkojnë një punë të re duhet të qëndrojnë larg premtimeve të karakterizuara nga fitime të lehta. Konfiguracionet e fuqishme astralë të kësaj jave ndihmojnë ata që luftojnë me teste dhe provime.


Post a Comment

Previous Post Next Post