Horoskopi javor 23 - 29 mars Binjakët


Dashuria: marrëdhënia me të dashurin është duke ecur më së miri! Ju do të jetoni ditë intensive, të lumtura, asgjë nuk do të shqetësojë bilancin tuaj në çift që nuk do të ndikohet nga mërzia, nga bluarja e përditshme! Dashuria është në krye dhe kjo do t’ju bëjë të pasionuar dhe të qetë. Për beqarët hapet një fazë  e re arritjesh! Yjet premtojnë takime të këndshme, histori me konturet e një “përralle”! Ata që janë larguar disi nga emocionet për t’u përqendruar vetëm në punën dhe në objektivat që duhet të arrihen, do të rizbulojnë, pak nga pak, kënaqësinë e pasionit …

Puna: hapet një fazë e re, veçanërisht për të rinjtë që kërkojnë punën e tyre të parë. Jupiteri dhe Mërkuri favorizojnë kontaktet. Prandaj, në zyrë do të merrni frymë më pak të tensionuar sesa në ditët e fundit. Ju nënshkruani një kontratë ose do të merrni një njohje të vlefshme. Ata që janë të gatshëm të pranojnë ndryshime, së shpejti do të realizojnë një ëndërr të lënë në sirtar për një kohë të gjatë. Të pasur me imagjinatë dhe dinamikë, në sajë të një udhëtimi, do të jeni në gjendje të vendosni qëllime të reja profesionale …


Post a Comment

Previous Post Next Post