Horoskopi javor 2 - 8 mars Peshqit


Dashuria: Ju do të përballoni me vendosmëri pakënaqësitë që po humbasin marrëdhënien tuaj. Bashkimi është i qëndrueshëm dhe dëshira për të qartësuar është kaq e madhe, sepse ndjenja është e vërtetë, autentike, e thellë. Yjet parashikojnë se çiftet afatgjata do të jenë në gjendje të konsolidojnë edhe më shumë marrëdhënien e tyre. Bashkëjetesa, martesat, tani do të jenë të mundura më shumë se kurrë. Beqarët mund të luftojnë për të nisur aventura të reja për shkak të ndryshqeve të vjetra me një ish-partner/e. Yjet, nga ana tjetër, ofrojnë shumë mundësi që ata të bien në dashuri!

Puna: Planetët ju bëjnë shumë dinamikë këtë javë! Dhe e gjithë kjo “lëvizje” do t’ju çojë në mbylljen e marrëveshjeve shumë të favorshme dhe në rritjen e fitimeve tuaja. Në zyrë, trego veten në dispozicion me kolegët që kanë nevojë për ndihmë, por mos i nënvlerësoni përparësitë tuaja. Edhe pse qielli nuk është i qartë, i pastër nga retë, shumë inkurajues. Instinkti, kreativiteti dhe zgjuarsia do të sjellin rezultate të shkëlqyera. Financat janë më të qëndrueshme se në të kaluarën dhe përmirësimi i tyre do të ketë pasoja shumë interesante mbi familjen. Jeta profesionale, tani më shumë se kurrë, është në qendër të vëmendjes.


Post a Comment

Previous Post Next Post