Gocat mendjen këtu: E dinit shpjegimin e ëndrrës më të bukur?


Të paktën një herë në jetë e kemi imagjinuar veten si princesha. Hirushja bëri punën e saj, për t’ja lënë vendin së fundmi Meghan Markle-it.

Gjithsesi sot, e kemi fjalën për ëndrrat gjatë natës. Këto ëndrra ndryshojnë nga imagjinata jonë. Ç’kuptim ka ta shohësh veten në ëndërr si princeshë a thjesht pjesë të një familjeje mbretërore.

Në fakt, një ëndrre të tillë i janë dhënë shumë shpjegime, disa prej të cilave i gjeni më poshtë.

1. Të shohësh “ëndrra me mbret” do të thotë se ju është dhënë kontrroll apo autoritet pa qenë nevoja të bëni diçka për ta marrë atë. Në jetën reale doni dhe zgjidhni të jeni të parët, pavarësisht të gjithave.

2. Një ëndërr e tillë flet për dëshirën që ke për pushtet dhe pasuri. Ti vdes të kesh të njëjtin status apo respekt që gëzojnë mbretërorët.

3. Ti vuan faktin që të mungojnë disa prej cilësive për të cilat shquhen princeshat

4. Të ëndërrosh jetën prej princeshe do të thotë që ndihesh se meriton më mirë në jetën tënde. Pret vetëm fitore në jetë dhe më shpesh këtë ëndërr do ta shihni gjatë një periudhe vështirësie, kur nuk jeni në nivelin që duhet të ishit.

5. Nëse shihni një mbret që vdes, do të thotë se keni humbur besimin apo jeni zhgënjyer në një nga aspektet e jetës.

Sidoqoftë, e mira është të zgjoheni tani!


Post a Comment

Previous Post Next Post