Shpjegimi Ëndrrave me shkronjën R

RADHIQE

Në qoftë se shikoni sikur mblidhni ose shkulni radhiqe të egra ose të buta, do të bëni gjëra të këqia për të cilat do të keni hidhërime.Në qoftë se shikoni sikur hani, do të merrni lajme nga një kalimtar e cila do të mërzis jashtë mase familjen tuaj. Në qoftë se shikoni sikur po i gatuani, do të keni hidhërime familjare.

RAKI

Në qoftë se thjeshtë shikoni ose pini raki, do të ndodheni në një festë e cila do të përfundojë me grindje dhe ndoshta me gjakderdhje. Në qoftë se shikoni sikur po i shërbeni dikujt raki, keni mendime të liga për atë person dhe në fund do të bëheni armiq. Në qoftë se shikoni sikur po prodhoni, do të pësoni dëme të mëdha.

RAPORTIM

Në përgjithësi është urrejtje. Në qoftë se bën raportim do të të urrejnë.

RETË

Në qoftë se ëndërroni re të bardha, do të lumturoheni dhe do të mësoni shumë sekrete të të tjerëve. Në qoftë se i shikoni të kuqe, do të keni ngatërresa. Në qoftë se janë të zeza, do të keni mërzi dhe hidhërime.

(I) RI – (E) RE

Në qoftë se shikoni një njeri të ri/të re, do të keni shumë shpresa në punët tuaja. Në qoftë se jeni fëmijë dhe shikoni sikur jeni rritur, do të keni shumë zhgënjime në të ardhmen tuaj. Në qoftë se jeni të vjetër dhe shikoni sikur jeni të ri, do të dëgjoni fjalë të mira që do t’u inkurajojnë në hallet tuaja. Në qoftë se jeni të ri në të vërtetë, do të keni suksese në dashuri.

REKOMANDIM

Në qoftë se shikoni sikur i jepni rekomandime një mashkulli, do të ndërprisni çdo lloj lidhje me atë person. Në qoftë se shikoni sikur rekomandoheni nga një grua, do të dashuroheni pas saj marrëzisht deri në shkatërrimin tuaj.

REVANI

Në qoftë se shikoni sikur po bëni revani në ëndërr, planet që kishit shpresa se do të realizoheshin, do të kenë fund të keq dhe për këtë do të hidhëroheni jashtë mase. Në qoftë se shikoni sikur hani, prisni të dëgjoni fjalë të këqia për ju nga persona të besimit tuaj.

REZERVUAR

Ëndërr e dëshpërueshme. Fjalë të këqija kundra teje. Të marrin nëpër gojë dhe nuk të lenë të ngresh kokë.

REZULTATE

Në qoftë se jep ose merr rezultate, do të mërziteni dhe do të dëshpëroheni.

RËNKIM

Nëse rënkon do të avullohen mundimet tuaja dhe do të humbisni para, do të keshë vuajtje. Nëse shikon dikë tjetër të rënkojë ai person ka ankesa nga ju.

RËRË

Në qoftë se ecën ose je mbi rërë, do të keni zhgënjim dhe mërzi. Në qoftë se merrë rërë, shpresat tuaja janë të mbështetura në ajër. Në qoftë se ecën këmbë zbathur mbi rërë, do të humbësh një të dashurin tuaj dhe mund të zhgënjeheni në dashuri. Nëse ha rërë, do të fitosh para.

RRËSHQAS

Në qoftë se shikon sikur rëshqet dhe bie në tokë, do të të ndodhë diçka e papritur e cila do të jetë arsyeja për tu mërzitur dhe shqetësuar.

RIGON

Në qoftë se shikoni rigon në ëndërr, do të provoni hidhërime dhe vuajtje sidomos po të shikoni sikur hani rigon.

RJEPJE

Kur shikon çfarëdo lloj rjepje ose gërvishtje, do të thotë se do të të iki një barrë nga sipër.

ROMAN

Në qoftë se shikoni sikur lexoni, do të keni ngushëllime dhe gëzim. Por në qoftë se shikoni sikur po shkruani një roman ose që po e përktheni, do të pendoheni për gabimet që keni bërë në jetë.

RUM

Në qoftë se shikoni sikur po pini rum, do të thotë se pini shumë dhe që duhet ta matni pak që të mos katandiseni pijanecë sepse më vonë do të pendoheni.

RUS

Në qoftë se shikoni sikur bisedoni me një rus në gjuhën ruse, pa e ditur gjuhën në të vërtetë, jeni shumë mëndjelehtë dhe mospërfillës. Në qoftë se shikoni sikur bisedoni me një rus duke e ditur gjuhën ruse, në të vërtetë do të keni ngritje në detyrë dhe fitime të mira.

Post a Comment

Previous Post Next Post