Horoskopi javor 17 - 23 shkurt Peshqit


Dashuria: Java e harmonishme për ndjenjat, do të ketë momente të këndshme në dashuri dhe beqarët do të jenë në gjendje të joshin me një buzëqeshje të thjeshtë. Marrëdhënie të shkëlqyera me miqtë, por mos u shqetësoni sot dëshironi të kërkoni me çdo kusht një justifikim për një gabim që keni vuajtur kohët e fundit. Fundjava premtom relaksim për ata që janë në çifte, mund të ketë një mundësi për të marrë një udhëtim me ata që e doni.

Puna: Një qëndrim shumë i lehtë mund të shpërndajë përpjekjet e bëra për të rikuperuar një bashkëpunim. Mirë, megjithatë, ditët e të enjtes dhe të premtes për të vazhduar projektet, edhe pse disa të këqija mund të vendosin shkopinj në rrota.


Post a Comment

Previous Post Next Post