Janë të sigurt në vetvete dhe kanë një personalitet të fortë: është e vështirë për këto shenja të zodiakut të lejojnë veten të manipulohen.

Të kesh besim te vetja, por mbi të gjitha të besosh në vlerën tënde është një qëndrim mendor thelbësor për të përballuar jetën ballë për ballë. Megjithatë, për fat të keq, disa nuk janë në gjendje ta bëjnë këtë, ndërsa të tjerët duket se kanë lindur me një dhunti të natyrshme për ta bërë

Natyrisht, gjithçka varet nga qëndrimet tona, nga qasja jonë mendore ndaj asaj që është brenda nesh dhe jashtë nesh dhe, siç e dimë shumë mirë, edhe shenja e zodiakut ndikon në këtë!

UJORI –  Është  shenja më e lirë e zodiakut. Ai nuk mund ta tolerojë idenë që të tjerët t'i thonë se çfarë të bëjë dhe kur ta bëjë. Po kështu, ai nuk mund të tolerojë idenë se nuk i lejohet të bëjë pikërisht ashtu siç dëshiron. Natyrisht, për ta çuar përpara këtë qëndrim në çdo rast dhe mbi të gjitha gjatë gjithë jetës suaj, është e nevojshme të keni  vetëvlerësim shumë të fortë dhe vetëbesim të madh,  cilësi që Ujorit nuk i mungojnë. Sipas Horoskopi.vip  Kjo shenjë  mbështetet mbi të gjitha në sensin e saj kritik dhe inteligjencën e saj të madhe për të analizuar çdo situatë dhe për të zgjedhur gjithmonë në mënyrën e duhur.

DASHI – Kur një Dashi e vendos mendjen të bëjë diçka, nuk ka absolutisht asnjë mënyrë për ta dekurajuar ose për ta bërë atë të ngadalësojë. Dashi dëshiron gjithçka menjëherë, ata e duan sepse e dinë se mund ta arrijnë atë në sajë të fuqisë së madhe të vullnetit që zotërojnë dhe se nuk lejojnë asgjë dhe askënd t'i rrëzojë. Natyrisht, Dashi është shumë i sigurt në vetvete , sepse ata vështirë se u japin hapësirë ​​ideve të njerëzve të tjerë: ata priren të jenë jashtëzakonisht të përqendruar vetëm në idetë, nevojat dhe dëshirat e tyre.

BRICJAPI –  Kjo shenjë drejtohet nga Saturni, planeti që përfaqëson kalimin e ngadaltë por të paepur të kohës. Bricjapi  e jeton jetën e tij me një perspektivë shumë të gjatë:  ai nuk bën projekte afatshkurtra, por të gjata ose shumë afatgjata. Ai është absolutisht  i bindur se do të jetë në gjendje të arrijë gjithçka që dëshiron dhe beson shumë në idetë e tij,  pasi  mendon shumë gjatë  para se të marrë ndonjë vendim dhe të ndërmarrë ndonjë hap. Duke qenë kaq analitik,  është shumë e vështirë për ju të bëni gabime  në marrjen e disa vendimeve ose planifikimin e disa lëvizjeve. Për këtë arsye (dhe gjithashtu për kokën e tij të fortë si graniti) ai është një nga njerëzit më të vështirë për t'u manipuluar./Horoskopi.vip

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

$ads={2}
 

Post a Comment

Previous Post Next Post