Pajtueshmëria në çift mes Ujorit dhe Akrepit

Marrëdhënia e dashurisë midis Ujorit dhe Akrepit është një shembull se si personalitetet më të ndryshme arrijnë të arrijnë një nivel të mirë harmonie dhe pajtueshmërie. Shpesh të dy shenjat janë në kundërshtim me njëra-tjetrën.

Akrepi është i fokusuar kryesisht në hapësirën e tij të brendshme, e përballon jetën me intensitet të madh dhe vazhdimisht ndalet për të analizuar aspektet më të fshehura të ekzistencës; përkundrazi, përpjekjet e Ujorit janë të drejtuara drejt botës së jashtme. Thuajse duket se dy shenjat nuk kanë asgjë të përbashkët, gjithçka duket se i ndan.

Ujori stimulohet nga njerëzit, prandaj as që mund ta imagjinonte të jetonte një ekzistencë të qetë dhe të tërhequr. Akrepi, nga ana tjetër, e mbush kohën e tij me diskutime të këndshme me miqtë e tij më të ngushtë. I vetmi aspekt që duket se bashkon dy shenjat është vullneti i jashtëzakonshëm që drejton çdo veprim të tyre dhe që nëse përdoret për të forcuar lidhjen, sigurisht që do të sjellë rezultate të mira. Si Akrepi ashtu edhe Ujori ndonjëherë mund të jenë arrogantë dhe të pamundur për t'u përballur me to.

Ata nuk tolerojnë asnjë ndërhyrje në punën e tyre dhe shumë shpesh veprojnë në një mënyrë krejtësisht të kundërt. Akrepi kërkon gjithmonë kuptimin më të thellë të gjërave; Ujori është inovativ dhe ekstrovert dhe nuk humbet kohë duke analizuar detajet e fshehura. Akrepi tërhiqet nga karakteri origjinal dhe i paparashikueshëm i Ujorit, por gjithashtu mund të ndihet i frustruar nga paaftësia për të kuptuar plotësisht një personalitet kaq të sofistikuar. Ujori i urren njerëzit posesiv, dhe Akrepi provokues mund të bëhet jashtëzakonisht posesiv dhe kërkues. Nëse Ujori arrin t'i kushtojë vëmendjen e duhur partnerit të tyre, ata mund të gjejnë mbështetje solide në guximin e madh të Akrepit.

Akrepi ndikohet nga Marsi dhe Plutoni, ndërsa Ujori ndikohet nga Saturni dhe Urani. Marsi rrezaton energji mashkullore, inovative dhe agresive, ndërsa Plutoni shton cilësinë e zhvillimit dhe rigjenerimin e vazhdueshëm. Saturni përfaqëson një lloj energjie më të përmbajtur, ndërsa Urani merret me gjithçka që është e pazakontë dhe e ndryshme. Marsi është emocion i pastër dhe përcakton karakterin impulsiv të Akrepit. Dashiria e Akrepit mund t'i mësojë Ujorit t'u japë më shumë hapësirë ​​emocioneve të tij, sepse ndonjëherë ndjesitë shpirtërore janë më të dobishme sesa intelekti i pastër. Nga ana e tij, Ujori, i kuptueshëm dhe racional, mund të kontrollojë lëkundjet emocionale të Akrepit dhe mund t'i mësojë këtij të fundit të përfshihet më pak kur situatat bëhen të pamundura për t'u kontrolluar.

Akrepi është një shenjë e ujit, ndërsa Ujori është një shenjë e ajrit. Ujori e sheh jetën si një rrugë të rritjes dhe zhvillimit personal, ndërsa Akrepi është më i fokusuar në situatën e tij të brendshme. Problemet e keqkuptimit do të jenë të shpeshta: Akrepi duhet të shmangë shfaqjen shumë shtypëse dhe Ujori duhet të jetë i kujdesshëm që të mos lëndojë ndjenjat e partnerit me mënyrat e tyre të ftohta dhe të shkëputura. Të dy duhet të kuptojnë se mënyra e tyre e konceptimit të gjërave është krejt e ndryshme; është e nevojshme një përpjekje e madhe nga ana e të dyve në mënyrë që të arrihet një situatë kompromisi.

Si Akrepi ashtu edhe Ujori janë shenja fikse. Të dy mund të jenë kokëfortë dhe madje arrogantë. Nëse ata kanë një projekt, ata vazhdojnë me të derisa të fillojnë të shohin rezultate. Në momentin që ata kuptojnë dobinë e punës në grup, lidhja do të marrë një karakter më të qëndrueshëm. Në disa raste mund të jetë pothuajse e pamundur të pajtohen dy personazhet, por, nëse ata besojnë fort në vlerën universale të dashurisë, ata do të jenë në gjendje të kapërcejnë çdo lloj keqkuptimi.

Cili është aspekti më i mirë i çiftit Ujori- Akrep?
Forca e marrëdhënies Akrep-Ujor është lehtësia me të cilën dy të dashuruarit mund të arrijnë qëllime të mëdha, kur në çift është vendosur harmonia e përsosur. Të dy kanë personalitet shumë të fortë, për rrjedhojë asnjëri nuk do të ketë kurrë dominim mbi tjetrin. Nëse ata mund të pranojnë dallimet e tyre të karakterit dhe të vendosin rolet e tyre përkatëse brenda marrëdhënies, ata do të shpërblehen me një histori dashurie intensive dhe shpërblyese.

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post