Pajtueshmëria në çift mes Gaforres dhe Akrepit

Marrëdhënia e dashurisë mes Gaforres dhe Akrepit është bashkimi i dy shenjave të pajisura me një ngarkesë të pashtershme energjike. Dy shenjat janë shumë të përputhshme me njëra-tjetrën, cilësitë e njërës balancojnë dobësitë dhe të metat e tjetrës dhe anasjelltas. Për më tepër, mes tyre ka një afinitet të madh në nivel seksual, takimi i tyre tenton të rrisë temperaturën brenda dhomës së gjumit.

Së bashku ata priren të ndërtojnë një mjedis të rehatshëm dhe të përshtatshëm për nevojat e tyre përkatëse: Gaforrja kërkon rehati dhe siguri në gjithçka, ndërsa Akrepi dëshiron fuqi dhe njohje. Të dy të pajisur me një natyrë veçanërisht pasionante, ata preken thellë nga çdo aspekt i ekzistencës. Përputhshmëria mes tyre bëhet edhe më e fortë nga përkushtimi që të dy tregojnë ndaj familjes, shtëpisë dhe njerëzve të tyre të dashur.

Gaforrja ndikohet nga Hëna, ndërsa Akrepi ndikohet nga planetët Marsi dhe Plutoni. Kombinimi midis këtyre planetëve tenton të balancojë në mënyrë të përsosur energjinë mashkullore dhe femërore. Të dy shenjat zotërojnë karakteristikat thelbësore dhe themelore për çdo marrëdhënie sentimentale: dashurinë dhe përkushtimin që rrjedhin nga veprimi i Hënës dhe pasionin që në vend të kësaj është prerogativë e planetit Mars. Hëna simbolizon zhvillimin dhe lindjen, dhe veprimi i saj, i kombinuar me komponentin pasionante të ofruar nga Marsi, kontribuon në bërjen e bashkimit të dy shenjave të qëndrueshme dhe afatgjatë. Intensiteti i ndjenjave të Akrepit është një stimul i fortë për Gaforren, i cili ndihet i inkurajuar të shprehë më shumë emocione të fshehta; Akrepi, nga ana tjetër, ndjen admirim të madh për vërtetësinë e ndjenjave të partnerit.

Si Gaforrja ashtu edhe Akrepi janë shenja të ujit. Thellësia e të menduarit të tyre është e tillë që shpesh rrezikojmë të keqkuptojmë qëndrimin e tyre. Një ndjenjë e thellë respekti i lidh këto dy shenja, duke e bërë lidhjen e tyre jashtëzakonisht të sinqertë dhe të sigurt. Nëse Gaforrja është më konkrete dhe e orientuar drejt jetës familjare, Akrepi tenton më shumë të shkojë përtej pamjes për të zbuluar se çfarë është përtej aspektit të prekshëm të gjërave. Akrepi mund t'i mësojë Gaforres të mos qëndrojë në sipërfaqen e gjërave dhe të gërmojë thellë, ku është e mundur të gjesh një realitet që ndonjëherë është krejtësisht i ndryshëm nga ai i dukshëm. Gaforrja, nga ana tjetër, mund t'i tregojë Akrepit se si ndonjëherë është e dobishme ta lini veten të udhëhiqet nga impulset emocionale që trazojnë shpirtin njerëzor.

Gaforrja është një shenjë kardinale, ndërsa Akrepi është një shenjë fikse. Pasi të kenë vendosur një objektiv për të arritur, ata do të punojnë sa më shumë që të munden për të arritur në vijën e finishit. Në rast keqkuptimesh, Gaforrja do të jetë i/e pari/a që do të nisë diskutimin, por sigurisht që fjalën e fundit do ta ketë Akrepi.

Cili është aspekti më i mirë i marrëdhënies Gaforre - Akrep?

Në përgjithësi duket se Gaforrja është pala dominuese në dinamikën e brendshme të çiftit, por edhe Akrepi di të bëjë që pikët e tij të vlejnë. Pasi të arrihet një situatë e besimit të plotë të ndërsjellë, të dy janë gati të përballen me jetën në çift me një vetëdije më të madhe për diversitetin e personazheve të tyre. E vetmja pengesë reale për qetësinë e këtij çifti përfaqësohet nga kokëfortësia e përbashkët për të dyja shenjat.

Fuqia e marrëdhënies Gaforre-Akrep është forca që të dy janë në gjendje të prodhojnë kur arrijnë një marrëveshje për objektivin që duhet arritur. Vendosmëria që tregojnë të dyja kontribuon në produktivitetin e këtij çifti. Fat të mbarë/Horoskopi.vip

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

$ads={2}
 

Post a Comment

Previous Post Next Post