pajtueshmëria në çift mes Dashit dhe Virgjëreshës

Lidhja e dashurisë mes Dashit dhe Virgjëreshës, e parë sipërfaqësisht, mund të duket e destinuar të mos zgjasë shumë, për shkak të dallimeve të mëdha midis këtyre dy shenjave . Sigurisht që do të duhet pak kohë që marrëdhënia të ngrihet, duke pasur parasysh diversitetin e palëve të përfshira; ata shfaqen si dy njerëz krejtësisht të ndryshëm: Dashi është arrogant, impulsiv, i gjallë dhe i nxituar , ndërsa Virgjëresha është e qetë, e turpshme dhe e organizuar. Megjithatë, siç ndodh shpesh, këto dallime të vogla mund të jenë pikënisja për të njohur njëri-tjetrin në thellësi dhe për të filluar një marrëdhënie romantike intensive.

Sigurisht, sidomos në fazat e hershme do të ketë vështirësi të shumta për të kapërcyer, edhe sepse diferencat e mëdha mes tyre dalin menjëherë në sipërfaqe: Virgjëresha nuk e duron dot arrogancën e Dashit , i cili, nga ana tjetër, acarohet nga bujaria e partnerit.

Vetëm më vonë do të kuptojnë cilësitë e personit që kanë pranë. Virgjëresha , nën ndikimin e Dashit , do të mësojë të jetë më spontane dhe më pak fanatike, ndërsa Dashi do të mësojë nga Virgjëresha të jetë më pak i padurueshëm dhe t'i kushtojë më shumë vëmendje gjithçkaje që e rrethon.

Dashi ndikohet nga planeti Mars , ndërsa Virgjëresha ndikohet nga Mërkuri . Dashi , i nxituar dhe i çorganizuar, vepron gjithmonë me impuls pa një plan të saktë, ndërsa Virgjëresha shqyrton çdo detaj të vogël përpara se të ndërmarrë veprime . Ne duhet të sigurohemi që këto dallime në metodat e tyre për t'iu qasur gjërave nuk janë vetëm një burim fërkimesh dhe argumentesh, por duhet të jenë pika fillestare për të arritur në një kuptim më të thellë të partnerit.

Dashi është një shenjë zjarri , ndërsa Virgjëresha është një shenjë e Tokës . Dashi është agresiv dhe i nxituar, ndërsa Virgjëresha është më metodike dhe konkrete. Natyra e nxituar e Dashit shfaqet edhe në fushën sentimentale, kështu që mund të jetë mjaft zhgënjyese për të që të presë që Virgjëresha të sqarojë idetë e saj/tij për të dhe më në fund t'i dorëzohet përparimeve të tij.

Dashi është një shenjë kardinale, ndërsa Virgjëresha është një shenjë e ndryshueshme . Virgjëresha përshtatet lehtësisht me çdo situatë dhe është e gatshme të ndjekë partnerin në projektet e tij të panumërta, por vetëm pasi të verifikojë realizueshmërinë e tyre. Pasi të jenë tejkaluar të gjitha mosmarrëveshjet dhe të jetë vendosur harmonia e nevojshme, ky çift mund të arrijë rezultate befasuese.

Cili është aspekti më i mirë i çiftit Virgjëreshë Dash?
Forca e marrëdhënies Dashi-Virgjëresha përfaqësohet nga fakti se, pasi të organizohet puna në grup, ajo rezulton e efektshme si në fushën e punës, ashtu edhe në atë familjare dhe emocionale. Pasi të jetë vendosur harmonia e duhur, dallimet e tyre në karakter mund të bëhen çelësi i suksesit të tyre./Horoskopi.vip 

Post a Comment

Previous Post Next Post