Nëse martoheni në një nga këto ditë të vitit do të keni shumë fat: çfarë thonë yjet?

Dasma (Martesa) është një ngjarje shumë e rëndësishme në jetë dhe të gjithë duan ta jetojnë atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke bërë realitet një ëndërr. Përveç të gjitha hapave që duhen hartuar dhe planifikuar me kujdes, mund të zgjidhni edhe ditën më të favorshme për të thënë po-në dhe falë astrologjisë e dimë se si do të jenë ato për vitin 2024.

Dëshironi të martoheni në vitin 2024? Ja datat që duhen marrë parasysh sepse do të sjellin shumë fat

Në përgjithësi, të astrologët parashikojnë një 2024 shumë të ngarkuar dhe plot ngjarje të rëndësishme, nga të gjitha këndvështrimet. Datat e identifikuara perfekte për t'u martuar dhe për të pasur shumë fat, janë ato në të cilat do të ketë kalimin dashamirës të Venusit (Afërditës), që siç dihet është Planeti i dashurisë. Por jo vetëm kaq, sepse në ditë të caktuara do të ketë konfigurime të tjera planetare dhe Jupiteri dhe Plutoni do të rrisin efektin pozitiv të Venusit.

17 SHKURT

Data e parë e rekomanduar është 17 shkurti , sepse Afërdita do të jetë në Ujor në lidhje me Plutonin në Ujor. Afërsia e veçantë e planetëve të martesës me ato të bashkimit, partneritetit dhe pasionit e bëjnë këtë ditë shumë të veçantë për çiftet.

27 MARS

Për ata që ëndërrojnë të martohen në pranverë, ka një lajm të shkëlqyeshëm: më 24 mars 2024 , përveçse një sekuencë intriguese numrash, do të ndodhë edhe një lidhje super me fat për dashurinë. Katër planetë (përfshirë Venusin) do të jenë në shenjën romantike të Peshqve, dhe Venusi do të jetë gjithashtu në Jupiterin sextil në shenjën sensuale të Demit. Me këtë kombinim, sipas Horoskopi.vip, premton një muaj mjalti pasionant dhe shumë i ëmbël. Nëse organizimi për muajin shkurt ose mars është i vështirë, atëherë data tjetër me shumë fat është 29 Prilli 2024 . Kjo do të jetë koha kur Venusi do të bashkohet me 3 planetë të tjerë në shenjën e Demit, ndërsa 3 planetë të tjerë do të jenë tek Peshqit. Është një moment në të cilin shumë energji pozitive të dhëna nga bukuria e pranverës mund të bëjnë një ceremoni vërtet intensive dhe madhështore. 

Shumë dasma festohen në fund të verës dhe viti 2024 do të jetë gjithashtu i favorshëm në këtë kuptim, veçanërisht në 29 gusht . Afërdita do të jetë në Peshore, në trinë me Plutonin dhe Ujorin. Një kombinim që do t'i japë bashkëshortëve një bashkim të qëndrueshëm dhe të qëndrueshëm, por edhe atë majë çmendurie të aftë për ta bërë ndjenjën unike dhe të papërsëritshme. Edhe me datë, 7 dhjetor 2024, Venusi (Afërdita) do të jetë sërish në Ujor dhe planeti do të jetë gjithashtu në lidhje me Plutonin, planetin e martesës. Le të vendosim Hënën te Peshqit dhe bashkimi do të jetë praktikisht i përsosur, pasionant dhe i ëmbël./Horoskopi.vip

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post