Kali, kjo shenjë e zodiakut kinez që ka gjithçka për të na joshur!

Në astrologjinë kineze çdo vit lidhet me një kafshë dhe një element. Kali është një nga dymbëdhjetë shenjat që na josh me cilësitë e tij të shumta. Në këtë artikull do të shqyrtojmë pse Kali i ka të gjitha në dashuri dhe cilat janë karakteristikat e kësaj shenje pasionante dhe dinamike.

KALI: 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918, dhe 1906. Simbol i energjisë dhe karizmës

Njerëzit e lindur nën shenjën e Kalit shpesh përshkruhen si qenie të gjalla, energjike dhe entuziaste të lindurit nën shenjën e Kalit. Nxjerrin një atmosferë të veçantë që tërheq natyrshëm të tjerët drejt tyre. I pajisur me një temperament të zjarrtë, Kali pëlqen të ndihet i lirë dhe të jetojë jetën në maksimum. Kali ka një reputacion si shumë simpatik dhe joshës, falë inteligjencës dhe sensit të humorit. Ai di të tërheqë vëmendjen ndaj vetes dhe të fitojë zemrat e atyre që dëshiron. I sigurt dhe i shoqërueshëm, këtij personaliteti është e vështirë t'i rezistosh! Në dashuri, Kali di të përshtatet me të gjitha situatat dhe është jashtëzakonisht i zhytur në mendime. Megjithatë, ka disa sinjale që funksionojnë më mirë se të tjerët me këtë energji të pakufishme. PershembullDragoi (2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952, 1940, 1928, 1916, dhe 1904)  është shenja më e pajtueshme me Kalin. Ata formojnë një çift të fuqishëm, të aftë për të arritur sukses së bashku. Të dy ndajnë një energji të palëkundur dhe janë vazhdimisht në lëvizje, gjë që ngjall admirim të vërtetë të ndërsjellë. Marrëdhënia e tyre do jetë pasionante, madje edhe shpërthyese!  

Shenja të tjera të pajtueshme me Kalin

  • Qeni: 2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958, 1946, 1934, 1922, dhe 1910. Të dy kanë vlera të ngjashme si besnikëria dhe ndershmëria, gjë që e bën të lehtë dhe argëtuese të shkosh mirë. Së bashku ata formojnë një çift solid dhe bashkëpunëtor.
  • Tigri: 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938, 1926, 1914, 1902, 2022. Dy temperamente të forta nën të njëjtën çati mund të duken si receta për një tandem shpërthyes, por këta të dy dinë gjithashtu të jenë të durueshëm dhe të kujdesshëm ndaj njëri-tjetrit, për sa kohë që arrijnë të harmonizojnë sjelljet e tyre të ndryshme.
  • Dhia: 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955, 1943, 1931, 1919, dhe 1907. Nëse kali është në gjendje të lërë mënjanë impulsivitetin e tij, ai do të gjejë një shok të sjellshëm dhe të dashur tek Dhia. Megjithatë, ata do të duhet të bëjnë kompromis për të shmangur dallimet e thella të mendimeve.

Pikat e dobëta të Kalit në dashuri

Pavarësisht nga atraksionet e tij të shumta, Kali gjithashtu paraqet disa aspekte më pak tërheqëse në marrëdhëniet e tij romantike. Kali është shpesh viktimë e emocioneve të tij dhe mund të jetë kapriçioz në marrëdhëniet e tij. Ai ka tendencë të rrëmbehet shpejt, por edhe lodhet po aq shpejt. Prandaj është e rëndësishme që ai të mësojë të kanalizojë energjinë e tij dhe të marrë kohë për të pjekur ndjenjat e tij për të shmangur zhgënjimet romantike. Kali është gjithashtu subjekt i impulseve të xhelozisë posesive , të cilat mund të krijojnë një klimë të rëndë brenda çiftit. Për të arritur një marrëdhënie harmonike, është thelbësore që Kali të mësojë të menaxhojë pasiguritë e tij dhe t'i japë besim të plotë partnerit të tij.

Pikat e forta të Kalit në dashuri

Për të kompensuar këto pak defekte, Kali megjithatë zotëron cilësi të pamohueshme në sferën sentimentale. Nëse Kali vërtet bie në dashuri, ai është shumë besnik dhe i kujdesshëm ndaj partnerit të tij. Ai nuk ngurron të bëjë të gjitha përpjekjet e nevojshme që marrëdhënia të funksionojë, sidomos në aspektin e komunikimit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë. Kali është një aventurier i vërtetë, gjithmonë në kërkim të horizonteve të reja për të eksploruar. Me të rutina dhe mërzia nuk ekzistojnë! Çiftet e krijuara me një të dashur të shenjës së Kalit do të bëjnë një jetë së bashku plot aventura, të qeshura dhe bashkëfajësi.

Personat e lindur nën shenjën e Kalit kanë shumë cilësi që i bëjnë ata shumë tërheqës për ata që i rrethojnë. Megjithatë, ata do të duhet të mësojnë të kontrollojnë emocionet e tyre dhe të pranojnë angazhimet për të përjetuar plotësisht një marrëdhënie romantike harmonike./Horoskopi.vip

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post