A është partneri juaj shumë i varur nga ju? 5 shenjat që nuk duhet t'i nënvlerësoni

Si të kuptoni nëse njëri partner është shumë i varur nga tjetri? Këtu janë shenjat që duhen marrë parasysh.

Në një marrëdhënie në çift, ne duhet të mbështesim njëri-tjetrin. Është një lloj marrëdhënieje e bazuar në bashkëpunim, respekt dhe dashuri. Për fat të keq, ndonjëherë, ndjenjat vijnë për të pushtuar, deri në pikën e errësimit të asaj që është përreth. Si të kuptoni nëse njëri partner është shumë i varur nga tjetri?

Lidhja, me kalimin e kohës, bëhet më e brishtë, duke rrezikuar stabilitetin e asaj që është ndërtuar me kaq mundim. Arsyet mund të qëndrojnë në shkaqet më të ndryshme. Shpesh, "faji" duhet të gjendet në një ndjenjë të tepruar pasigurie ose në traumat e kaluara. Në çdo rast, ka 5 shenja që nuk duhen nënvlerësuar . Prania e tyre mund të përbëjë një kambanë të rëndësishme alarmi.

Shenjat për t'u kujdesur: Partneri juaj mund të jetë shumë i varur

Dinamika e çiftit shpesh pëson ndryshime. Marrëdhëniet rrallë mbeten të njëjta. Ky është një proces normal që është pjesë e rritjes. Kur njëri nga dy partnerët, megjithatë, bëhet tepër i varur nga tjetri, situata rrezikon të përkeqësohet. Është një qëndrim i rëndë si ndaj vetes ashtu edhe ndaj personit të dashur. Kjo ju lëndon të dyve dhe mund të ketë pasoja të rëndësishme në qasjen tuaj sentimentale.

Për këtë arsye, është thelbësore të merren parasysh shenjat e mëposhtme. Këto janë elementë të vegjël të cilët, nëse analizohen me kujdes, mund të japin të dhëna të domosdoshme:

• Nevoja për të marrë siguri bëhet konstante : partneri dëshiron të jetë i qetësuar vazhdimisht. Pyetjet e tij fillojnë të luajnë një rol kryesor në çift. Pavarësisht kësaj, asnjë fjalë nuk duket të jetë e mjaftueshme;

• Frika nga braktisja : i dashuri nuk mund të ndahet nga partneri, qoftë edhe për disa ditë. Ai ka nevojë ta dëgjojë atë çdo moment të ditës, sepse ka frikë se do të mbetet. Prania e tij mund të bëhet ndërhyrëse dhe të ndërhyjë në aktivitetet normale të përditshme;

• Telefonata dhe mesazhe të vazhdueshme : është një mënyrë për të mbajtur nën kontroll personin tjetër. Shpesh, kur ai nuk merr përgjigje, ai bëhet i mërzitur dhe nervoz. Ai pret që mesazhet e tij të merren parasysh menjëherë, edhe nëse jemi në vendin e punës;

• Qëndroni gjithmonë bashkë : Partneri nuk ka ndërmend të lërë të ikë gjysmën e tij më të mirë. Ai këmbëngul që të kalojë gjithë kohën së bashku, edhe me çmimin e përjashtimit të miqve dhe të afërmve nga përditshmëria e tij;

• Komplimentet nuk janë kurrë të mjaftueshme : asnjë sasi lavdërimi nuk mund të plotësojë pasiguritë e tij të brendshme. Nevoja për të marrë komplimente mund të rëndojë dinamikën e çiftit.

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

$ads={2}

Artikulli: Klaudia Perseli/Horoskopi.vip 

Post a Comment

Previous Post Next Post