Ujori, arsyet pse nuk pëlqehet nga shenjat e tjera

Me siguri të lindurit midis janarit dhe shkurtit kanë personalitete të shumëanshme dhe gjithashtu shumë interesante. Kushdo që ka të bëjë me një Ujor, për punë apo për marrëdhënie më intime apo për shkak se janë pjesë e familjes, e di shumë mirë që nuk është një shenjë “e lehtë”.

Edhe veçoritë pozitive të Ujorit, në fakt, nuk kuptohen apo pranohen gjithmonë, ndaj ka shumë mundësi që të lindurit e shenjës të mos pëlqehen nga shumëkush. Sipas horoskopi.vip , ka të paktën 7 arsye të sakta.

Qëndrimi i Ujorit ndaj situatave, njerëzve dhe ndaj vetë jetës është shumë i veçantë dhe disa karakteristika nuk vlerësohen.

E para është se Ujorët jetojnë në dimensionin e tyre , ndonjëherë shumë larg realitetit. Kjo i bën të tjerët të mendojnë (gabimisht) se Ujorët janë snob. Megjithatë, ajo që është e sigurt është se Ujorët janë absolutisht egoistë dhe mendojnë se bota rrotullohet rreth tyre. Kjo është arsyeja pse ato janë të pakëndshme.

Aspekti i tretë lidhet me një mënyrë tjetër për t'i bërë gjërat për Ujorët: personaliteti i tyre i shumëanshëm i bën ata të shpërqendrohen vazhdimisht dhe ata që i rrethojnë e gabojnë këtë mënyrë të të qenit me indiferencë. Liria e mendimit (dhe e veprës) e Ujorit nuk vlerësohet gjithmonë. Të lindurit nën Shenjë nuk dëgjojnë askënd përveç vetvetes dhe kjo shpesh i pengon ata të krijojnë marrëdhënie të thella ndërpersonale.

Në fakt, Ujorët arrijnë të shkëputen shumë mirë, si nga situatat ashtu edhe nga ndjenjat (të paktën në dukje) dhe kjo bën që ata të akuzohen si "njerëz të akullit". Kreativiteti i Ujorit vlerësohet, por ndonjëherë të qenit gjithmonë "alternativ" i bën ata paksa "të rëndë" për ata që i rrethojnë.

Së fundi, Ujorët nuk dinë gjysmë masa dhe kjo mënyrë e të bërit i pengon ata të jenë diplomatikë, duke rezultuar në pak popullaritet në grup. Të shohësh krejt të bardhë ose krejt të zezë nuk është gjithmonë e dobishme, ndër të tjera, në të gjitha rrethanat.

Nëse kombinojmë të gjitha këto karakteristika, të cilat në fakt mund të shfaqen edhe së bashku, mund të imagjinojmë lehtësisht se çfarë do të thotë të jetosh së bashku me një person që është Ujori.

Në realitet, edhe të lindurit e shenjës mund të ofrojnë shumë , veçanërisht nëse arrin të bëhesh pjesë e rrethit të tyre. Ujorët, për shembull, rrallë bien në dashuri, por kur kjo ndodh, ata nuk e lënë kurrë partnerin e tyre dhe arrijnë të jenë besnikë dhe absolutisht transparentë në të gjitha aspektet e marrëdhënies.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post