Të sjellin kafe në shtrat me një lule, janë shenjat më romantike të zodiakut

Të jesh romantik mund të duket si një luks i tepërt, një përvojë që kalon në faqet e romaneve ose skenave filmike. Megjithatë, përqafimi i romancës është më shumë se një akt i thjeshtë përkushtimi dashurie: është një ftesë për ta parë botën me sy plot habi, për të gjetur bukurinë edhe në detajet më të padukshme. Njerëzit e lindur nën këto shenja të zodiakut janë të bindur për këtë, se ata janë më romantikët që mund të takoni.

Të jesh romantik do të thotë të kultivosh një ndjeshmëri ndaj vetë jetës. Është të ndalosh për të soditur një perëndim të diellit, duke përgjumur veten nën zhurmën e shiut ose duke u humbur në delikatesën e një luleje që lulëzon. Ky qëndrim jo vetëm që ushqen marrëdhëniet, por shton një ngjyrë të gjallë në pëlhurën e jetës së përditshme.

Romanca mund të gjejë shprehje edhe në gjërat e vogla. Një mesazh i papritur, një darkë e përgatitur me kujdes ose kafe e sjellë në shtrat, ose një shëtitje nën yje. Të gjitha gjërat që mund të zgjojnë emocione të thella. Në një botë ku koha është një mall i çmuar, kushtimi i momenteve të veçanta bëhet një mënyrë për të shprehur romantizmin tonë të brendshëm.

Thelbi i romantizmit qëndron në aftësinë për të parë përtej sipërfaqes së gjërave, për t'u lidhur me poezinë e natyrshme në përvojat e përditshme. Aftësia për t'u hapur ndaj dashurisë, qofshin lidhjet romantike apo dashuritë familjare, është një akt guximi që pasuron përvojën tonë njerëzore. Por këtë vetëm pak njerëz dinë ta bëjnë: njerëzit e lindur nën këto shenja të zodiakut.

Shenjat më romantike të zodiakut

DEMI

Ne kemi identifikuar pesë yjësi që udhëheqin njerëzit më romantikë që mund të takoni në jetën tuaj. E para prej tyre është ajo e Demit. Ne e dimë mirë ndjenjën e përgjegjësisë që drejton të lindurit e kësaj shenje. Demi janë të përkushtuar ndaj familjes së tyre dhe do të bënin gjithçka për të, madje duke e privuar veten nga kënaqësia personale. Të lindurit në shenjën e Demit janë të prirur për marrëdhënie të qëndrueshme dhe bëjnë gjithçka që munden për t'i kultivuar ato ditë pas dite.

SHIGJETARI

Aventurieri, Shigjetari. Dhe çfarë është më romantike, ndoshta pothuajse epike, sesa të nisësh një udhëtim, një zbulim, së bashku me dikë që dashuron? Kur bien në dashuri, Shigjetari janë shumë të aftë të tregtojnë lirinë në emër të ndarjes, në emër të dashurisë së përjetshme dhe të sinqertë.

PESHQIT

Nuk është për t'u habitur, pra, të gjesh Peshqit. Shenja që dallon ëndërrimtarët e lindur. Personat e shenjës së Peshqve e përjetojnë dashurinë në 360 gradë, gjithëpërfshirëse dhe tërheqëse. Peshqit, të dashuruar, nuk kanë gjysmë masa. Ata përjetojnë gjithçka me një intensitet të madh: ashtu siç duhet të bëjnë romantikët e vërtetë.

PESHORJA

Megjithatë është befasuese të shohësh Peshoren ndër shenjat më romantike. Ose, ndoshta, befason deri në një pikë të caktuar. Sepse është e vërtetë që po flasim për një shenjë të moderuar dhe të ekuilibruar, por është gjithashtu e vërtetë që flasim për një shenjë të sunduar nga Venusi. Ata që i përkasin shenjës së Peshores janë të pranishëm, partnerë të dashur, të mësuar të thonë mirëmëngjes dhe natën e mirë, të bëjnë thirrje telefonike dhe video nëse janë në distancë, të dërgojnë mesazhe gjatë gjithë ditës vetëm për të qenë në shoqërinë e tjetrit.

LUANI

Më në fund, Luani. Në fund të fundit, njeriu nuk mund të jetë i fortë, pasi Luani është i fortë, duke humbur ëmbëlsinë. Dhe kur dashuron, Luani është i aftë të japë shumë prej saj. Luani është partneri që të gjithë do të donin ta kishin, sepse ai është plot jetë, por di të japë dashuri në të gjitha mënyrat: nga fjalët tek gjestet.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post