Të mirat dhe të këqijat e dashurisë të njerëzve që i përkasin shenjave së tokës

Janë 3 shenja tokësore të zodiakut tonë: Demi, Virgjëresha dhe Bricjapi. 3 personazhe që sigurisht jo gjithmonë janë të lehtë për t'u menaxhuar, por që janë të aftë të dashurojnë pa asnjë kufi. Siç e di kushdo që lexon mirë, shenja e zodiakut të dy shpirtrave binjakë ka një ndikim të rëndësishëm në marrëdhënien e tyre në çift. Nëse angazhoheni në dashurinë e shenjave të tokës, do të gjeni disa pro dhe disa kundër. Natyrisht ne duhet të kuptojmë se sa ia vlen loja dhe prandaj sa jemi të gatshëm të pranojmë të këqijat, për një dashuri të qëndrueshme.

Ana e mirë e marrëdhënies me një shenjë toke

Nuk mund të mohohet, madje edhe shenjat e tokës kanë shumë pikë në favor të tyrePara së gjithash, këto janë shenja shumë të durueshme. Unë jam në gjendje të qëndroj i qetë edhe kur duket sikur një stuhi po shpërthen jashtë. Kështu që përballja me zhgënjimet me ta do të jetë gjithmonë më e lehtë se sa pritej. Vetëkontroll vërtet i lakmueshëm. Ata kurrë nuk gjykojnë nëse nuk e kanë jetuar historinë e tyre.

Ata janë gjithashtu punëtorë të zellshëm. Nëse përveç një partneri për jetën po kërkoni edhe një partner, në një shenjë tokësore do të gjeni pikërisht atë që kërkoni. Nëse ndonjë vështirësi troket në derën tuaj, jini të sigurt se do t'ju thonë se gjithçka do të jetë dhe do të shkojë mirë, është vetëm një moment që do të kalojë.

Por këto shenja i përkasin tokës janë gjithashtu besnike dhe të dashurMe pak fjalë, njerëz të cilëve mund t'u besoni verbërisht. Të menduar dhe të përpiktë, do të guxonim të thonim perfeksionistë, por kemi frikë se kjo mund të duket negative kur nuk është aspak.

Ana tjetër e medaljes

Për një numër të madh pikësh në favor të shenjave të tokës, ka shumë të tjera që mund të duken si disavantazheNe e dimë mirë se askush nuk është i përsosur, madje as Demi, Virgjëresha dhe Bricjapi, edhe nëse ndonjëherë mendojnë se janë. Këto shenja janë njerëz jashtëzakonisht kokëfortë, me të vërtetë shumë kokëfortë. Ata nuk e lëshojnë kurrë vigjilencën e tyre dhe shkojnë gjithmonë në sulm, kjo mund të bëjë që partnerii tyre mund të jetë gjithmonë në mbrojtje, një qëndrim që mund të lodhet shpejt. Thënia "kokëfortë si mushka" ndoshta e ka origjinën duke pasur parasysh shenjat e tokës.

Shenjat e tokës kanë zonën e tyre të rehatisë dhe e dinë se do të jetë e kotë të përpiqeni t'i tërhiqni nga atje. Ata janë të kënaqur me zakonet e tyre dhe mënyrat e tyre të të bërit të gjërave. Nuk mund të luftosh kundër mullinjve të erës. Ata janë gjithashtu perfeksionistë dhe sinqerisht do të dëshironin të ishit edhe ju. Ndoshta do ndiheni shpesh të gjykuar prej tyre dhe kjo sigurisht nuk do të jetë një gjë e mirë për marrëdhënien tuaj.

Së fundmi, dijeni se Demi, Bricjapi dhe Virgjëresha janë shumë ambiciozëAta pëlqejnë jetën e mirë, duan të jenë në gjendje të kënaqin tekat e tyre, të udhëtojnë. Nëse nuk jeni aq të ditur, ndoshta nuk do të jeni në gjendje të vazhdoni një mardhënie me këto shenja të zodiakut.

$ads={2}

© Të gjitha të drejtat e rezervuaraPost a Comment

Previous Post Next Post