7 shenjat e zodiakut që janë në gjendje ta shndërrojnë dhimbjen në motivim

Fjala elasticitet është një fjalë që është dëgjuar mjaft rrallë vitet e fundit. Për ata që nuk e dinë, tregon aftësinë e një personi për të rezistuar përballë vështirësive dhe për të mos lejuar që ngjarjet negative t'i thyejnë ato. Ata që janë në gjendje ta shndërrojnë dhimbjen në motivim posedojnë një dhuratë që jo të gjithëve u pëlqen.

Shenjat e zodiakut që kanë fatin të lindin me një karakter të fortë janë Dashi, Demi, Luani, Virgjëresha, Akrepi, Bricjapi dhe Ujori. Secili prej tyre ka mënyrën e vet shumë personale për të përballuar vështirësitë dhe për të dalë fitimtar. Pra, le të fillojmë nga

DASHI

Nuk ndodh kurrë që të lënë diçka përgjysmë. Nëse diçka e pengon ose e bën të vuajë, pavarësisht se është përpjekur të pretendojë se asgjë nuk ka ndodhur në të kaluarën, ai e eliminon atë. Dashi nuk mund të jetojë me vetëdijen që duhet të mbajë gjithçka brenda.

AKREPI:

Nëse ka një frazë që përfaqëson më së miri karakterin e Akrepit është kjo: "ajo që nuk të vret të forcon". Për këtë shenjë, çdo plagë është një mundësi për t'u bërë më e fortë se më parë. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se Akrepi nuk vuan: por preferon ta kapërcejë në heshtje

BRICJAPI:

Kur një Bricjap po përballet me një periudhë të vështirë, ai gjithmonë përpiqet t'i arrijë deri në fund, në mënyrë që të dalë prej saj pa lënë asgjë të pazgjidhur. Bricjapi preferon të përballet menjëherë me dhimbjen sesa ta shtyjë atë dhe të ndiejë vazhdimisht një peshë mbi supet e tij.

DEMI:

Demi është shenja që ka aftësinë të shndërrojë dhimbjen në krijimtari. Edhe nëse ky aspekt i karakterit të tij mund të jetë një thikë me dy tehe për të, përsëri e lejon atë të nxjerrë në pah anën më të mirë të vetes në momentet më të vështira. 

LUANI:

Kur një Luan merret me dhimbjen, ai preferon t'i trajtojë gjërat me qetësi, për shembull duke dëgjuar këngë trishtuese dhe kufizimi i ndërveprimeve sociale. Ai e di qe thellë thellë se do të vijnë kohë më të mira për të: vetëm kini durim dhe prisni. 

UJORI:

Edhe pse shpirti iUjorit është padyshim i brishtë, kjo shenjë nuk e lë kurrë në heshtje. Nuk i intereson çfarë mendojnë të tjerët për të dhe për këtë arsye nuk i vjen aspak turp të shfaqet i pamotivuar kur ka ditë të vështira.

VIRGJERESHA:

Ndërsa për një Virgjëreshë çdo gjë nuk është nën kontroll, ajo zhytet në kaos total. Pavarësisht kësaj, megjithatë, ajo nuk e humb gjithë kthjelltësinë e saj dhe kjo në mënyrë metaforike i lejon Virgjëreshës të ngrihet sërish edhe pasi të ketë arritur fundin.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post