Horoskopi javor 18 - 24 shtator 2023 - Per gjitha shenjat

Horoskopi javor nga 18 deri në 24 shtator 2023 është gati të zbulojë misteret e fshehura në qiellin me yje. Java e ardhshme premton të jetë plot me ngjarje astral, të cilat sigurisht mund të ndikojnë në jetën e të gjithëve ne në mënyra të ndryshme. Shtatë ditët e ardhshme do të jenë interesante nga pikëpamja e tranziteve astrale. Dielli në Peshore do të bëjë që dita e së shtunës 23 shtator të sjellë ekuilibër, harmoni dhe të nxisë përqendrimin.

Sa i përket lëvizjeve hënore, java do të fillojë me Hënën në Akrep në orën 6:58 të mëngjesit të datës 18 shtator.

Kjo mund të sjellë intensitet emocional dhe një vetëdije më të madhe për dëshirat tona më të thella. Kalimi i dytë do të prekë Hënën në Shigjetar , më 20 shtator në orën 16:05. Dëshirat për aventura stimulohen, duke i shtyrë shumë të eksplorojnë horizonte të reja. Më në fund, java do të përfundojë me hyrjen e Hënës në Bricjap më 22 shtator , duke dhënë një ndjenjë përgjegjësie dhe vendosmëri të përgjithshme.

DASHI: vlerësimi 6. 

Java duket e luhatshme për shenjën e Dashit, të cilit do t'i duhet të përballojë disa ditë të vështira dhe të tjera më të favorshme. E marta 19 dhe e diela 24 janë ditët më të mira, kur mund të mbështeteni në energji të mirë dhe vendosmëri më të madhe. E hëna 18, e premtja 22 dhe e shtuna 23 janë ditë mediokre, në të cilat duhet të keni kujdes që të mos e lini veten të pushtuar nga stresi dhe zhgënjimi. E enjtja 21 dhe e mërkura 20 janë ditët më të këqija, kur mund të hasni pengesa dhe konflikte në punë dhe në dashuri. Mundohuni të qëndroni të qetë dhe të mos veproni në mënyrë impulsive. Ju beqarët do keni disa takime interesante dhe do dini t’i mbani pas vetes personat që do pëlqeni me fjalë dhe gjeste të ngrohta. Shëndeti mund të ketë ditët e para disa shqetësime të vogla për shkak të nervozizmit,

Renditja javore për shenjën e Dashit:

★★★★★ E martë 19 dhe e diel 24;

★★★★ e hënë 18, e premte 22 dhe e shtuna 23;

★★★ E enjte 21 shtator;

★★ E mërkurë 20 shtator.

DEMI: vlerësimi 6. 

Për shenjën e Demit, java paraqet një sërë ulje-ngritjesh. E hëna 18 dhe e marta 19 janë ditë me energji dhe vendosmëri të madhe, ideale për të përballuar sfida të reja. E mërkura 20, e enjtja 21 dhe e diela 24 janë ditë me intensitet mesatar, gjatë të cilave është e rëndësishme të menaxhoni stresin dhe të mos lejoni që të mbingarkoheni nga zhgënjimet. E shtuna e datës 23 është një ditë në të cilën mund të lindin pengesa apo konflikte, si në vendin e punës ashtu edhe në dashuri. Së fundmi, e premtja e datës 22 është dita më kritike e javës, gjatë së cilës këshillohet të përdorni kokën dhe të shmangni veprimin instinktivisht. Ju beqarët do jeni sharmante. Të qenit edhe realistë do iu bëjë të zgjidhni personin e duhur.

Renditja Javore për shenjën e Demit:

★★★★★ e hënë 18 dhe e martë 19;

★★★★ E mërkurë 20, e Enjte 21 dhe e Dielë 24;

★★★ E shtunë 23 shtator;

★★ E premte 22 shtator.

BINJAKËT: vlerësimi 6. 

Për Binjakët, shtatë ditët e ardhshme në përgjithësi paraqesin një sërë situatash me mundësi të mira për t'u kapur. E premtja 22 dhe e shtuna 23 janë ditë me energji dhe potencial të madh, perfekte për të ndërmarrë projekte të reja ose për të zgjidhur probleme komplekse. E hëna 18, e enjtja 21 dhe e diela 24 janë ditë me intensitet mesatar, gjatë të cilave është e rëndësishme të menaxhoni stresin dhe të ruani ekuilibrin. E mërkura e datës 20 është një ditë në të cilën mund të lindin pengesa apo konflikte, si në vendin e punës ashtu edhe në dashuri. Së fundi, e marta 19 është dita më kritike e javës, gjatë së cilës këshillohet të mbani një qëndrim të kujdesshëm, duke theksuar vëmendjen më të mirë të përgjithshme. Gjetja e partnerit ideal do kthehet në një fiksim të vërtetë për ju beqarët. Mundohuni të bëni dallimin midis personave dhe mos u joshni nga pamja e jashtme.

Renditja javore për shenjën e Binjakëve:

★★★★★ E premte 22 dhe e shtune 23;

★★★★ e hënë 18, e enjte 21 dhe e diel 24;

★★★ E mërkurë 20 shtator;

★★ E martë 19 shtator.

GAFORRJA: vlerësimi 7.

Për shenjën e Gaforres, java e planifikuar ofron një sërë mundësish dhe disa angazhime interesante për të menaxhuar. E marta e datës 19 është dita më e mirë e javës, një kohë ideale për të përballuar sfida të reja ose për të zgjidhur probleme komplekse. E mërkura 20 dhe e enjtja 21 janë ditë me energji dhe potencial të madh, perfekte për të ndërmarrë projekte të reja. E hëna 18 dhe e premtja 22 janë ditë me intensitet mesatar, gjatë të cilave është e rëndësishme të menaxhoni stresin dhe të ruani ekuilibrin. E diela 24 është një ditë në të cilën mund të lindin pengesa apo konflikte, si në vendin e punës ashtu edhe në dashuri. Së fundi, e shtuna 23 është dita më e keqe e javës, gjatë së cilës do të duhet durim, inteligjencë dhe maturi. Ju beqarët do jeni sharmante në maksimum dhe ka shumë gjasa që të mërkurën të ndryshoni edhe statusin.

Renditja javore për shenjën e Gaforres:

★★★★★ E mërkurë 20 dhe e enjte 21;

★★★★ e hënë 18 dhe e premte 22;

★★★ e diel 24 shtator;

★★ E shtunë 23 shtator.

LUANI: vlerësimi 7. 

Për shenjën e Luanit, java e ardhshme do të ofrojë një sërë mundësish si dhe disa pengesa të vogla. E enjtja 21 rezulton të jetë dita më e mirë e javës, një kohë ideale për të përballuar sfida të reja ose për të zgjidhur probleme komplekse. E mërkura 20 dhe e premtja 22 janë ditë me energji dhe potencial të madh, perfekte për të ndërmarrë projekte të reja. E marta 19 dhe e shtuna 23 janë ditë me intensitet mesatar, gjatë të cilave është e rëndësishme të menaxhoni stresin dhe të ruani ekuilibrin. E hëna e datës 18 është një ditë në të cilën mund të lindin pengesa apo konflikte, si në vendin e punës ashtu edhe në dashuri. Falë nxitjet nga të gjithë planetët, ju beqarët do provoni emocione të forta të cilat as që i kishit menduar më parë. Do jeni shumë joshës. Së fundi, e diela 24 është dita më e vështirë e periudhës, në të cilën këshillohet të ruani një përqendrim të caktuar në gjëra apo situata që i dini pak.

Renditja javore për shenjën e Luanit:

★★★★★ E mërkurë 20 dhe e premte 22;

★★★★ E martë 19 dhe e shtune 23;

★★★ E Hënë 18 Shtator;

★★ E diel 24 shtator.

VIRGJËRESHA : vlerësimi 9. 

Shenja e Virgjëreshës do të shijojë një javë plot mundësi dhe kënaqësi të mëdha. Më në fund ju që keni një lidhje do i zgjidhni mosmarrëveshjet që keni pasur kohët e fundit me partnerin. Përgatituni edhe për surpriza shumë të këndshme. E diela 24 është dita më e favorshme, në të cilën mund të arrini qëllimet tuaja dhe të zgjidhni problemet tuaja. E hëna 18, e marta 19 dhe e shtuna 23 janë ditë pozitive, në të cilat mund të mbështeteni në energji të mirë dhe vendosmëri më të madhe. E mërkura 20 është një ditë me intensitet mesatar, gjatë së cilës është e rëndësishme të menaxhoni stresin dhe të ruani ekuilibrin. E enjtja 21 është dita më pak pozitive, gjatë së cilës rekomandohet të ruani vëmendjen maksimale, duke e mbajtur kokën fort mbi supet tuaja. Ju beqarët do jeni shumë të ndjeshëm gjatë kësaj jave. Dikush edhe mund të tallet me ju ndërkohë që ju do mendoni se ai iu pëlqen.

Renditja javore për shenjën e Virgjëreshës:

★★★★★ e hënë 18, e martë 19 dhe e shtuna 23;

★★★★ E mërkurë 20 shtator;

★★★ E enjte 21 shtator.

PESHORJA: vlerësimi 8. 

Shenja e Peshores po përgatitet të përjetojë një javë të mbushur me situata të shkëlqyera. E shtuna 23 është dita më e favorshme, në të cilën mund të arrini qëllimet tuaja dhe të zgjidhni problemet tuaja. E enjtja 21, e premtja 22 dhe e diela 24 janë ditë pozitive, në të cilat mund të mbështeteni në energji të mirë dhe vendosmëri më të madhe. E mërkura 20 është një ditë me intensitet mesatar, gjatë së cilës është e rëndësishme të menaxhoni stresin dhe të ruani ekuilibrin. E marta 19 është dita më kritike e javës, gjatë së cilës këshillohet të ruani një kujdes të caktuar. Së fundi, e hëna e datës 18 është dita më e vështirë e javës, gjatë së cilës do t'ju kërkohet të veproni me mosbesim. Ju beqarët më mirë të mos pranoni asnjë ftesë sepse më shumë do lëndoheni sesa do gëzoheni.

Renditja javore për shenjën e Peshores:

★★★★★ E enjte 21, e premte 22, e diel 24;

★★★★ E mërkurë 20 shtator;

★★★ E martë 19 shtator;

★★ E hënë 18 shtator 2023.

AKREPI: vlerësimi 10.

Kjo javë premton të jetë shumë pozitive për shenjën e Akrepit. E hëna 18, me Hënën në shenjën tuaj, është dita më e favorshme, perfekte për të nisur projekte të reja apo për të marrë vendime të rëndësishme. E marta 19, e mërkura 20 dhe e premtja 22 janë ditë shumë pozitive, në të cilat mund të mbështeteni në energji të mirë dhe vendosmëri më të madhe. Së fundi, e enjtja 21, e shtuna 23 dhe e diela 24 janë ditë me intensitet mesatar, gjatë të cilave është e rëndësishme të menaxhoni stresin dhe të ruani ekuilibrin. Ju beqarët do keni një takim të veçante të mërkurë ose të enjte. Shëndeti do vijë dita ditës duke u përmirësuar. Nuk do jeni më nervozë si më parë, përkundrazi qetësia do mbizotërojë dhe nuk do keni shqetësime aspak.

Renditja javore për shenjën e Akrepit:

Top Hëna në Akrep;

★★★★★ E martë 19, e mërkurë 20, e premte 22;

★★★★ E enjte 21, e shtune 23, e diele 24.

SHIGJETARI: vlerësimi 8.

Kjo javë premton të jetë plot mundësi në çdo sektor për shenjën e Shigjetarit. E mërkura 20, me Hënën në shenjën tuaj, është dita më e favorshme, ideale për të marrë vendime të rëndësishme apo për të ndërmarrë projekte të reja. E hëna 18, e marta 19 dhe e enjtja 21 janë ditë shumë pozitive, në të cilat mund të mbështeteni në energji të mirë dhe vendosmëri më të madhe. E premtja e datës 22 është një ditë me intensitet mesatar, gjatë së cilës është e rëndësishme të menaxhoni stresin dhe të ruani ekuilibrin. Së fundi, e shtuna 23 dhe e diela 24 janë ditët më kritike të javës, gjatë të cilave këshillohet të mbani antenat drejt dhe veshët të hapur. Ju beqarët do lodheni pak duke e kërkuar dashurinë, por kur ta gjeni emocionet do jenë të jashtëzakonshme. Venusi do jete planeti që do ju mbështesë gjithë kohës.

Renditja javore për shenjën e Shigjetarit:

Super ditë e mërkurë 20 shtator - Hëna në Shigjetar;

★★★★★ E hënë 18, e martë 19, e enjte 21;

★★★★ E premte 22 shtator;

★★★ E shtunë 23 shtator;

★★ E diel, 24 shtator 2023.

BRICJAPI: vlerësimi 9.

Këtë herë, Bricjapi përballet me një javë ulje-ngritje. E premtja 22, me Hënën në shenjën tuaj, është dita më e ndritshme, ideale për të përballuar sfida të rëndësishme ose për të marrë vendime vendimtare. E mërkura 20, e shtuna 23 dhe e diela 24 janë ditë shumë pozitive, të cilat do t'ju lejojnë të përparoni me besim drejt qëllimeve tuaja. E marta 19 dhe e enjtja 21 janë ditë me intensitet mesatar, gjatë të cilave do të jetë e rëndësishme të balanconi energjinë dhe të menaxhoni stresin. Së fundi, e hëna 18 është dita më e ngarkuar e javës, gjatë së cilës do të jetë thelbësore të ruani vëmendjen e përgjithshme të lartë, duke i dhënë hapësirë ​​urtësisë më të madhe. Për ju beqarët nuk do ju mungojnë aspak mundësitë për të realizuar takime te veçanta sidomos ditën e mërkurë dhe te shtunë. Mirë është që t’i kushtojnë pak më tepër rëndësi paraqitjes.

Renditja javore për shenjën e Bricjapit:

Super ditë e premte 22 shtator - Hëna në Bricjap;

★★★★★ E mërkurë 20, e shtunë 23, e diel 24;

★★★★ E martë 19, e enjte 21;

★★★ E hënë 18 shtator.

UJORI: vlerësimi 6. 

Për Ujorin, java paraqet një sërë angazhimesh për të menaxhuar duke alternuar me mundësi diskrete. E hëna 18 dhe e diela 24 janë ditë shumë pozitive, ideale për të përballuar sfida të reja ose për të marrë vendime të rëndësishme. E marta 19 dhe e shtuna 23 janë ditë me intensitet mesatar, gjatë të cilave do të jetë e rëndësishme të balanconi energjinë dhe të menaxhoni stresin. Së fundi, e mërkura 20, e premtja 22 dhe e enjtja 21 janë ditët më të ngarkuara të javës, gjatë të cilave do të jetë thelbësore të qëndroni të qetë dhe të veproni me një frymë kritike dhe qëndrueshmëri maksimale të karakterit. Ju beqarët do luftoni shumë për të fituar betejën në dashuri. Edhe pse do lodheni pak do dilni fitimtarë. Përgatituni për ndryshime.

Renditja javore për shenjën e Ujorit:

★★★★★ e hënë 18, e diel 24;

★★★★ E martë 19, e shtunë 23;

★★★ E mërkurë 20, e Premte 22;

★★ E enjte, 21 shtator 2023.

PESHQIT: vlerësimi 5. 

Kjo javë premton të jetë shumë e ngarkuar. E hëna e datës 18 pritet të jetë një ditë mjaft pozitive, ideale për të përballuar sfida të reja apo për të marrë vendime të rëndësishme. Mund të jetë koha e duhur për të nisur atë projekt që keni shtyrë ose për të marrë atë hap të rëndësishëm në jetën tuaj personale. E enjtja 21, e premtja 22 dhe e shtuna 23 janë ditë me intensitet mesatar, gjatë të cilave do të jetë e rëndësishme të menaxhoni stresin. Këto ditë kërkojnë një ekuilibër mes punës dhe jetës personale. Mund të jetë e dobishme të merrni pak kohë për t'u çlodhur dhe për të rimbushur bateritë tuaja. Së fundi, e marta 19, e diela 24 dhe e mërkura 20 janë ditët më të ngarkuara të javës: probleme të mundshme për t'u zgjidhur. Për ju beqarët do jetë periudhë e shkëlqyer. Gjithçka do shkojë më së miri dhe ju do takoheni me personin e ëndrrave. 

Renditja javore për shenjën e Peshqve:

★★★★★ E Hënë 18 Shtator;

★★★★ E enjte 21, e Premte 22, E Shtune 23;

★★★ E martë 19, e diel 24;

★★ E mërkurë 20 shtator 2023.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post