Hëna e plotë e korrjes më 29 shtator 2023 do të sjellë pasuri dhe prosperitet për 3 shenjat e zodiakut

Hëna e plotë e korrjes , e njohur gjithashtu si "hëna e korrjes", do të jetë e pranishme në qiellin e natës më 29 shtator 2023 . Sipas horoskopi.vip, kjo periudhë do të sjellë pasuri dhe begati për disa shenja të zodiakut. Le të zbulojmë se cilat shenja preken dhe si ta shfrytëzojmë sa më shumë këtë fazë hënore.

Çfarë është Hëna e plotë e korrjes

Kjo ngjarje natyrore ndodh çdo vit kur hëna e plotë shfaqet afër ekuinoksit të vjeshtës. Emrin e ka marrë nga fakti se përkon me periudhën e vjeljes. Hëna e Korrjes së Plotë është më e madhja dhe më e ndritura e vitit, duke ofruar një spektakël mbresëlënës për ata qe do te kene fatin ta shikojne. Sipas besimeve popullore, kjo fazë hënore ka një ndikim të dukshëm në jetën tonë, veçanërisht në jetën tonë profesionale dhe financiare. Falë energjisë së tij të fuqishme, mund të sjellë sukses, rritje dhe bollëk për disa njerëz, në varësi të shenjës së tyre të zodiakut.

Tre shenja të zodiakut të favorizuar nga kjo hënë e plotë

Edhe pse çdo shenjë e zodiakut mund të ndjejë efektet e kësaj faze hënore, tre prej tyre do të përfitojnë veçanërisht nga Hëna e Korrjes së Plotë më 29 shtator 2023. Këto shenja janë: Demi, Luani, Akrepi.

DEMI

Demi është një shenjë e njohur për këmbënguljen dhe shijen për punën e palodhur. Hëna e Plotë e korrjes i ofron Demit një mundësi të artë për të shfaqur cilësitë e tyre profesionale dhe për të rritur suksesin e tyre financiar. Përfitoni nga kjo periudhë për të vendosur synime të reja profesionale dhe mendoni se si të përmirësoni aftësitë tuaja. Mos hezitoni të vendosni projekte të reja ose të shfrytëzoni mundësitë që ju vijnë: vendosmëria juaj do të shpërblehet në këtë periudhë energjie pozitive.

LUANI

Luani është një shenjë krenare dhe ambicioze, e pajisur me karizëm të madh. Gjatë kësaj periudhe të Hënës së Plotë, kjo shenjë do të jetë në gjendje t'i përdorë këto cilësi për të tërhequr suksesin, pasurinë dhe prosperitetin. Ndaj mos hezitoni të filloni aventura të reja, të krijoni bashkëpunime apo të ndërmerrni nisma për të zhvilluar karrierën tuaj profesionale. Hëna e Plotë ju ofron një kohë të favorshme për të vënë të gjitha shanset në favorin tuaj dhe për të ndjekur ëndrrat tuaja me pasion.

AKREPI

Akrepi është një shenjë misterioze dhe intuitive. Gjatë kësaj faze hënore, Akrepat do të duhet të mësojnë të mbështeten më shumë në intuitën dhe ndjesitë për të maksimizuar shanset e tyre për sukses. Hëna e plotë e korrjes do të jetë burim frymëzimi dhe kreativiteti për përfaqësuesit e kësaj shenje të zodiakut, duke u dhënë atyre çelësin e suksesit dhe fatit. Përfitoni nga kjo periudhë për të dëgjuar instinktet tuaja dhe për të identifikuar mundësitë profesionale që ju lindin. Energjia pozitive e kësaj Hëne të Plotë do t'ju udhëheqë drejt prosperitetit që shpresoni.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post