Pajtueshmëria midis Demit dhe Gaforres

Demi dorëzohet pas lajkave të Gaforres, i cili nga ana e tij ndihet i mbështetur dhe i mbrojtur nga partneri i tyre.

Pajtueshmëria mes Demit dhe Gaforres është në një nivel të mirë. Të dy janë të lumtur të ndajnë përvojat e tyre. Demit i duhet vetëm pak kohë për ta menduar mirë, sepse duan që lidhja të zgjasë. Sido që të jetë, ky është një çift që do të përparojë ngadalë, pa nxitim, në moton " shtëpi e ëmbël shtëpi ".

Kombinimi i krijuar nga Demi Gaforre është një nga ato çifte që përfitojnë nga një pjesë e mirë e afiniteteve astrologjike pasi secili tregon dashurinë e tij për tjetrin. Vetëm, ndonjëherë ndodh që prakticiteti i Demit, i sunduar nga Venusi (Aferdita), përplaset me lëkundjet emocionale të Gaforres, të sunduar nga baticat dhe Hëna.

Gaforrja është një shenjë kardinale e ujit, ndërsa Demi është shenja fikse e tokës, prandaj, fillimisht mendohet se ka dallime të konsiderueshme midis personaliteteve të këtyre dy profileve astrologjike. Nëse po, është e qartë se gjërat mes tyre nuk kanë mundur të ecin, por ajo që ka shumë rëndësi për këtë çift është fati i shkruar nga yjet.

Që kjo lidhje të japë rezultate të mira, duhet të kapërcejë luhatjet e humorit që karakterizojnë këta dy të dashuruar dhe të respektojë dallimet e mendimeve që mund të lindin në çift. Në të njëjtën kohë, të gjithë duhet të mësojnë të respektojnë hapësirën e njëri-tjetrit dhe të kuptojnë ndryshimet e humorit të tyre pa bërë bujë, çift qe funksionon 95% 

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post