Pajtueshmëria midis Demit dhe Binjakëve

Pajtueshmëria midis Demit dhe Binjakëve është në një nivel të mirë. Shpirti i lirë i Binjakëve është në kontrast të plotë me Demin që kërkon një marrëdhënie të qëndrueshme. Të dy të dashuruarit do të duhet të bëjnë përpjekje të konsiderueshme për t'u përshtatur. Vetëm dashuria e tyre do të jetë në gjendje të ndërtojë një urë për të anashkaluar çdo diversitet.

Binjakët dhe Demi janë dy shenja që në fillim tërheqin njëri-tjetrin si polet e një magneti, por kur bëhet fjalë për të jetuar nën të njëjtën çati dhe për të ndarë përgjegjësitë familjare, gjërat mund të ndërlikohen. Në atë moment, fillojnë të shfaqen kontrastet e para midis Demit metodik dhe padurimin e Binjakëve.

Te lindurit ne shenjen e Demit janë shumë të besueshëm pasi i përkasin një shenje tokësore të palëvizshme, prandaj i kanë këmbët të vendosura fort në tokë, ndërsa Binjakët karakterizohen nga një ndryshueshmëri dhe paqëndrueshmëri, duke pasur parasysh cilësinë e tyre të ndryshueshme. Midis tyre mund të funksionojë shkëlqyeshëm ose aspak. Nuk ka rrugë të mesme.

Duhet thënë se Demi tërhiqet nga inteligjenca e Binjakëve që zgjon kureshtjen e tjetrit për të njohur gjëra të reja. Nga ana e tij, Te lindurit ne shenjen e Binjakëve admiron vullnetin me të cilin Demi arrin të arrijë qëllimet e tij. Meqenëse ka admirim të ndërsjellë, gjithçka mund të kapërcehet me komunikim të mirë dhe dialog konstruktiv.Post a Comment

Previous Post Next Post