E quajnë veten pa fat, por në fakt këto shenja zodiakale bëjnë zgjedhje të gabuara në dashuri

Disa shenja të zodiakut kanë tendencë ta drejtojnë gishtin në vend të gabuar dhe të marrin vendime jo të drejta në dashuri, duke krijuar kështu edhe marrëdhënie të komplikuara.

BINJAKËT

Binjakët nuk janë kurrë të sigurt se çfarë duan në një marrëdhënie dhe mund të mahniten nga njerëz që me shumë gjasa nuk janë partnerët më të mirë për ta. Janë kokëfortë dhe nuk i pranojnë paralajmërimet e këshillat e miqve dhe mund të futen në marrëdhënie shumë të komplikuara gjatë jetës së tyre. Kjo paqëndrueshmëri mund të tërheqë njerëz që janë krejtësisht të pavendosur.

VIRGJËRESHA

Jo shumë njerëz e mendojnë, por Virgjëresha mund të marrë vendime të gabuara në dashuri.  Për shkak se janë shumë kritike si natyrë dhe askush nuk është perfekt për to, kjo shenjë mund të krijojë pritshmëri të mëdha perfeksioniste për një marrëdhënie që nuk është vërtet e lumtur ose mendon se me kalimin e kohës mund të ndryshojë disa nga karakteristikat e tjetrit.

PESHORJA

Edhe pse rrethanat e jetës tregojnë të kundërtën, Peshores i pëlqen të mendojë se jeta e saj e dashurisë është një univers perfekt dhe i lumtur. Kur do të ketë një marrëdhënie të lumtur me dikë, mund të kuptojë se i ka pasur sytë të mbyllur për të parë shumë probleme serioze në marrëdhënie.

PESHQIT

Kjo shenjë është shumë e përkushtuar ndaj dashurisë dhe mund të falë defekte të mëdha. Edhe pse këto tipare janë të përbashkëta për shumë njerëz, u lënë shumë liri hyrjeje njerëzve të gabuar. Sindromi prej ‘heroi’ i peshqve, të cilët mund të ‘shpëtojnë’ një person të keq, bën që ata të vazhdojnë të qëndrojnë në marrëdhëniet e gabuara./Horoskopi.vip

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post