Luani dhe Shigjetari - një çift i gjallë dhe i pajtueshëm

Marrëdhënia sentimentale mes Luanit dhe Shigjetarit është po aq jetike dhe e thellë sa edhe personaliteti i këtyre dy shenjave të Horoskopit Perëndimor. Edhe pse mund të lindin konflikte të herëpashershme në jetën bashkëshortore, të dy partnerët kanë një nivel të lartë përputhshmërie. Zbuloni afinitetin e tyre sipas astrologjisë!

Duke lexuar këtë artikull, do të zbuloni afinitetin e çiftit midis dy shenjave shumë të vendosura dhe të forta, asaj të Luanit , mbretit të Zodiakut dhe shenjës së zodiakut të Shigjetarit . Por tani shikoni këtë video sepse yjet kanë ende shumë sekrete për të zbuluar!

Dy shenja karizmatike dhe magjepsëse të horoskopit perëndimor

Këto dy shenja të zjarrit i magjepsin të gjithë me temperamentet dhe entuziazmin e tyre pasionant. Gëzimi i tyre i gjallë i bën ata të mirëpritur te miqtë dhe të afërmit. Ata janë të shqetësuar, të etur për të arritur qëllime të reja dhe të etur për liri.
Luani dhe Shigjetari, shumë të ngjashëm, i njohin mirë cilësitë dhe defektet e njëri-tjetrit.

Krenaria e Luanit ndonjëherë bezdiset nga provokimet e partnerit të tij, i cili nga ana e tij nuk e pëlqen egocentrizmin e Mbretit të Zodiakut, liderit të padiskutueshëm, i cili kërkon mirënjohje dhe respekt. 

Shigjetari, i etur për të njohur popuj të rinj, toka e zakone të ndryshme, qytetërime të panjohura apo misterioze, sigurinë e tij e mbështet në aftësitë intelektuale. Megjithatë, dy shenjat respektojnë dallimet e karakterit të tyre dhe përpiqen të plotësojnë nevojat e njëri-tjetrit. Luani është nën ndikimin e Diellit, Shigjetari nën atë të Jupiterit, planeti i dijes. Këta yje e bëjnë më te gjalle dhe më të fortë çiftin e formuar nga këto dy shenja. Çifti i tyre bazohet gjithashtu në bashkëpunimin dhe këmbënguljen me të cilën përballen dhe kapërcejnë pengesat që hasin, duke kombinuar dhe balancuar individualizmin që vjen nga ndikimi diellor tek Luani me interesin për realitetin e jashtëm, i cili arrin tek Shigjetari nga qeverisja e Jupiterit.

Individualizmi dhe hapja ndaj botës së jashtme kombinohen në mënyrë të përsosur, për të arritur një gjendje ekuilibri total.

Në fakt, Shigjetari i harron shpejt keqkuptimet, i tërhequr nga interesa të tjera dhe Luani, gjithmonë bujar dhe optimist, është i gatshëm t'i fale gabimet

Luani dhe Shigjetari janë shenja zjarri. Bashkimi i tyre gëzon një pasion dhe sensualitet intensiv. Luani është një shenjë fikse, Shigjetari është një shenjë e levizshme. Shigjetari shtyn për ndjeshmëri më të madhe dhe respekt të vetëdijshëm për të tjerët. Luani e admiron dhe e fton të rrisë cilësitë dhe personalitetin e tij simpatik.

Megjithatë, ai nuk duhet ta ngacmojë shumë partnerin e tij me narcizmin dhe arrogancën e tij. Në të vërtetë, arroganca e Luanit mund ta irritojë shumë Shigjetarin.

Afiniteti çift dhe përputhshmëria e këtyre dy shenjave të zjarrit

Çiftin e formuar nga këto dy shenja të Zodiakut i lidh një energji e fortë, pasion dhe një vlerësim reciprok i cilësive të tyre përkatëse.

Ky bashkim, duke përzier dy personalitetet, shfaq interes jo vetëm për nevojat e tyre, por edhe për probleme më të gjera sociale dhe humanitare. Falë entuziazmit dhe dinamizmit të tyre energjik, ata janë gjithmonë pjesë aktive e jetës së tyre dhe të të tjerëve.

Të dy kanë një personalitet karizmatik, simpatik, të shoqërueshëm dhe plot dashuri dhe rrezatojnë energji pozitive. Shigjetari, si një shenjë
levizshme, është gjithmonë i gatshëm të lëvizë dhe të ndryshojë për të krijuar përvoja të reja dhe për të njohur realitete të panjohura. Luani, pavarësisht se është i shoqërueshëm dhe i gatshëm për të bërë maksimumin për të tjerët, gjithmonë e vendos veten në qendër të universit, si protagonist absolut.

Këto cilësi dhe stili i tyre i jetesës ngjallin admirim tek ata që i njohin dhe i frekuentojnë, si dhe e bëjnë lidhjen e tyre romantike jetike dhe kuptimplote.

Janë dy shenja shumë të pavarura, të cilat në vend që të dëgjojnë mësimet dhe këshillat, preferojnë të eksperimentojnë dhe të mësojnë duke bërë gabime.
Në intimitet pasioni i këtij çifti do jetë spontan dhe i zjarrtë. Dy shenjat janë të lidhura dhe ndajnë shumë emocione: vrull, pasion, sensualitet i ndezur dhe dashuri për jetën. Luani i zjarrtë, për sa i përket seksit, zbulon më pak inventivitet se partneri shigjetar, i cili nga ana tjetër di të pasurojë marrëdhënien fizike me krijimtarinë e tij të çuditshme.

Shigjetari, pak si Dashi, ndonjëherë mund ta kthejë sinqeritetin në pandjeshmëri brutale, duke lënduar të tjerëtEdhe partneri i tij si protagonist dhe narcisist Luani shpesh ndihet i ofenduar nga ky qëndrim i tij i papërshtatshëm.

Megjithatë, një marrëdhënie dashurie do të garantojë dashuri, kënaqësi sensuale dhe përmbushje fizike e emocionale për këto dy shenja të zodiakut.

Kombinimet në çift mes Luanit dhe Shigjetarit (Burri - Gruaja - Anasjelltas.

Nëse Shigjetari është burrë dhe Luani grua, jeta e tyre në çift nuk njeh monotoni, pasi të dy i jetojnë ndjenjat e tyre emocionale me shkëlqim dhe gjalleri.

Nëse burri Shigjetar kontrollon natyrën e tij të vrullshme dhe impulsive dhe nëse gruaja Luan është më pak jofleksibile dhe autoritare, bashkimi i tyre është sigurisht i favorshëm. Afiniteti i tyre i karakterit nuk e bën marrëdhënien e tyre të bjerë në një rutinë të mërzitshme, por konsolidon bashkëfajësinë dhe mirëkuptimin e ndërsjellë.

Kur Luani është mashkull dhe gruaja është Shigjetar, një manifestim i qartë i ndjenjës që i bashkon dallohet në forcën dhe shtysën me të cilën përballen dhe i kapërcejnë të gjitha pengesat që hasin në rrugën e tyre, duke arritur qëllimet e vendosura së bashku. Ky bashkim është vërtet ideal, i përsosurAta e admirojnë dhe e respektojnë njëri-tjetrin. Gruaja vlerëson aftësinë fizike dhe guximin e Luanit, ndërsa burri e vlerëson egërsinë dhe shkëlqimin e saj.

Pasioni i tyre shpërthen menjëherë në një mënyrë dërrmuese. Mes të dyve, roli dominues i takon Luanit, i cili është kënaqur të jetë aktori i parë në këtë lidhje. Partneri i Shigjetarit e vlerëson udhëheqjen e saj, përveç nëse Luani bëhet shumë komandues.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post