4 Shenjat e horoskopit që e kanë të vështirë të mos tregohen të mirë me dikë

Shenjat e mëposhtme e kanë të vështirë të mos tregohen të mirë me dikë, të mos japin ndihmën apo kontributin e tyre, veçanërisht nëse i përket mjedisit të tyre të ngushtë. Ju nuk do të dëgjoni “jo, nuk mundem” ose “jo, nuk dua” nga goja e tyre, edhe nëse ata nuk janë dakord me ju ose mendojnë se jeni në këtë pozicion për shkak të kokëfortësisë ose pamaturisë suaj.

PESHQIT

Peshqit janë këtu për t’ju ndihmuar, për t’ju ngushëlluar, për t’ju mbështetur dhe nëse e kërkoni, ata nuk do të mendojnë dy herë, ata do të thonë “Po” menjëherë, ditën ose natën, me shi ose diell. Për shkak se janë të ndjeshëm dhe emocional, ata nuk llogarisin kohën apo sakrificën që do t’i duhet të bëjnë dhe zakonisht i vendosin nevojat e të tjerëve para të tyreve. Edhe nëse vërtet ndihen keq apo nuk janë dakord, nuk mund të thonë as “Jo”.

BRICJAPI

Le të fillojmë me këtë: Bricjapi nuk dëshiron të zhgënjejë asnjë nga njerëzit e tij dhe është i pushtuar përgjithmonë nga një ndjenjë përgjegjësie, kështu që ai do të pranojë të bëjë ose të ofrojë diçka, edhe kur orari i tij është i mbushur ose nuk pajtohet fare, përndryshe ai do të ndihet në faj. Nëse e gjeni butonin e tij, atëherë dijeni se Bricjapi i përdredhur e i rreptë do të bëhet një tapet për të shkelur…

PESHORJA

Peshorja nuk mund të refuzojë, as nuk i pëlqen të thotë “jo” dhe të prishë shfaqjen, pasi nuk dëshiron të lëndojë askënd, veçanërisht njerëzit që i do, i pëlqejnë ose thjesht dëshiron të ketë një përshtypje pozitive për të dhe të mos ta mendojnë si një person të keq. Megjithatë, në shumicën e rasteve kur thotë “Po”, ajo më vonë pendohet ose ngre kokën nëse ka bërë gjënë e duhur, pasi nuk është e sigurt nëse është e duhura për diçka, nëse duhet apo e di në tërësi situatën dhe nuk i bën padrejtësi asnjërës palë.

VIRGJËRESHA

Virgjëresha është shenja e dhënies, por është edhe efikase në çdo gjë që bën, për këtë arsye mbledh rreth saj shumë njerëz, të cilët i kërkojnë ndihmë ose i japin dorën për të arritur diçka. Vetëkuptohet që ajo nuk do të thotë kurrë “Jo, nuk mundem” ose “Jo, nuk dua”, sepse “Jo” thjesht nuk është në fjalorin e saj. Edhe nëse nuk pajtohet fort, pasi është rraskapitur përpjekjet për të bindur dikë, më në fund e bën. Më pas ajo irritohet dhe natyrisht ngatërrohet me veten dhe paaftësinë e saj për të refuzuar.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post