Pajtueshmëria mes Dashit dhe Virgjëreshës

Dashi nuk i duron kritikat e Virgjëreshës, për këtë dhe për gjëra të tjera nuk shkojnë mirë bashkë.

Pajtueshmëria mes Dashit dhe Virgjëreshës është në një nivel të ulët . Janë dy shenja krejt të ndryshme, mbi të gjitha sepse vendasit e Virgjëreshës janë njerëz të përpiktë që pëlqejnë të vëzhgojnë nga afër dhe tentojnë të kenë gjithçka nën kontroll, ndërsa Dashi, përkundrazi, nuk është nga ata që humbasin kohë duke gërmuar. Vetëm nëse ata janë në gjendje të kapërcejnë dallimet e tyre, bashkëjetesa do t'i pasurojë të dy.

Meqë Virgjëresha është një shenjë e tokës, ajo përpiqet t'i mbajë këmbët e saj të vendosura fort në tokë, duke mos i lënë asgjë fatit, ajo punon me durim për të arritur qëllimet e saj. Anasjelltas, elementi i zjarrit e bën fëmijën e Marsit një pionier të bollshëm, që kërkon emocione, gjithmonë duke u përpjekur për gjëra të reja. Në thelb, ato janë dy shenja që kanë shumë energji në veten e tyre, por e kanalizojnë atë në mënyra krejtësisht të ndryshme.

Është e qartë se bashkëjetesa mes Dashit dhe Virgjëreshës mund të ngrejë mjaft probleme që mund ta vënë marrëdhënien e tyre në një provë të rëndë, duke qenë se karakteri i bebëzës së Mërkurit është mjaft i ftohtë dhe shumë shpesh e lë veten të shkojë në kritika. Kjo sjellje irriton Dashin të cilët janë shumë të shpejtë, të vrullshëm dhe impulsivë. Virgjëresha është gjithashtu e shpejtë dhe dinamike, por kryesisht në nivel intelektual.

Siç e kemi parë, Dashi dhe Virgjëresha nuk mund të jenë bashkë pasi afinitetet janë mjaft të vogla. Nga njëra anë kemi një person largues, të pavarur dhe me vetëbesim, nga ana tjetër është një person i turpshëm, i ndjeshëm dhe nervoz. Prandaj mund të thuhet se ata punojnë më mirë në një lidhje miqësie sesa në një marrëdhënie në çift të destinuar të zgjasë.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post