Pajtueshmëria midis Dashit dhe Peshqve

Dashi dhe Peshqit do përballen me shumë sfida.

Pajtueshmëria midis Dashit dhe Peshqve është në një nivel ja shume te mire. Ndërsa në shikim të parë ka një tërheqje të caktuar, ato nuk shkojnë mirë së bashku. Mund të ketë një fillim shumë premtues midis këtyre dy shenjave, por më pas ka shumë të ngjarë që boshllëqet e mëdha të karakterit që ekzistojnë do të përfundojnë duke i ndarë ato, duke lënë një plagë të thellë në zemrat e tyre.

Asgjë nuk është e pamundur në zodiak, por ka shumë pak gjasa që një marrëdhënie Dashi-Peshqit të bëhet diçka e qëndrueshme. Elementet e tyre zjarri dhe uji janë një përzierje mjaft rraskapitëse, gjë që e bën shumë të vështirë aftësinë për të rafinuar këta dy njerëz të sunduar nga Marsi, perëndia i Luftës, trim, i guximshëm dhe agresiv, dhe nga Neptuni, perëndia i detit, ëndërrimtar. , empatik dhe i ndjeshëm.

Te lindurit e Dashit dhe Peshqve mbeten të përqendruar nga shigjetat e Kupidit, kjo marrëdhënie mund të jetë plot ulje-ngritje, por edhe pajtime të turbullta. Te lindurit nen shenjen e Peshqve priren të jenë shumë mikpritëse, emocionale dhe delikate, ndërsa Dashi ka një karakter të fortë dhe më pak tolerant ndaj gabimeve të të tjerëve, kështu që ka mundësi që me mungesën e taktit të mund ta lëndojë atë.

Në përgjithësi, Dashi dhe Peshqit janë një kombinim mjaft i pamundur. Me shumë mundësi, dy të dashuruarit do ta gjejnë veten që duhet të kapërcejnë disa sfida, pasi ka dallime të konsiderueshme midis këtyre dy shenjave, të cilët do të duhet të durojnë njëra-tjetrën për të krijuar një çift të qëndrueshëm që do të zgjasë me kalimin e kohës.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post