Pajtueshmëria mes Dashit dhe Peshores

Dashi dhe Peshorja janë shenja klasike të kundërta që tërheqin.

Pajtueshmëria mes Dashit dhe Peshores është në një nivel shumë të mirë . Edhe pse afinitetet mes tyre duket se tregojnë të kundërtën, ata janë shumë komod bashkë. Dashi sundohet nga Marsi, perëndia i luftës, gjë që e bën atë të vendosur, të guximshëm dhe i pëlqen rreziku. Nga ana tjetër, Peshorja ka si referencë Venusin, perëndeshën e bukurisë, e cila i bën të mbrojturit e saj të ëmbël, të kujdesshëm dhe shumë të rafinuar.

Të dyja shenjat kanë një natyrë të painteresuar dhe një farë pafajësie që i bën të ndihen mirë pranë njëri-tjetrit. Peshorja do të pushtohet nga intensiteti dhe spontaniteti i Dashit i cili do të admirojë inteligjencën dhe elegancën e saj/tij. Mes tyre ka një kimi të veçantë që i bën më të lehta të përballohen konfliktet e vogla.

Dashi dhe Peshorja janë dy shpirtra që bëjnë të gjitha përpjekjet e tyre në atë që bëjnë. Kjo është arsyeja pse ekzistojnë të gjitha premisat për një marrëdhënie intensive dhe afatgjatë, përderisa të dyja palet janë të gatshëm të respektojnë dallimet në karakterin e njëri-tjetrit, pa u përpjekur t'i ndryshojnë ato, duke zgjidhur ato pengesa të vogla që do të dalin në mënyrë të pashmangshme.

Natyrisht, nuk mungojnë dallimet që ndonjëherë mund të çojnë në zhgënjim. Te lindurit ne Peshore janë metodike, logjike dhe e mendon për pak kohë duke u përpjekur të peshojë mirë të mirat dhe të këqijat përpara se të marrë ndonjë vendim, ndryshe nga Dashi që i merr vendimet shpejt dhe pa u shqetësuar aq shumë për formalitetet. Hezitimet dhe dyshimet e Peshores mund të çojnë në zemërim të Dashit, i cili përfundimisht do të vendosë për të dy.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post