Shenjat më te ekuilibruara dhe diplomatike te zodiakut.

Po kërkoni qetësi? Pastaj është rasti që të mbështetemi te Zodiaku për të zbuluar shenjat që kërkojnë paqe dhe ekuilibër.

PESHORJA

Është shenja më e ekuilibruar e zodiakut. Peshoret janë të ekuilibruar në mënyrën se si e jetojnë jetën e tyre dhe në mënyrën se si e shohin botën. Gjatë diskutimeve, ata preferojnë të mos mbajnë anën e askujt, por të dëgjojnë pikëpamjet e të gjithëve, duke qëndruar asnjanës. E kanë shumë të vështirë të marrin vendime për veten dhe për të tjerët (kjo mund të konsiderohet edhe një defekt), veçanërisht për të mos prishur ekuilibrin që kanë arritur me mundim. Nuk do të gjeni asnjë shenjë tjetër më diplomatike të zodiakut. Njerëzit e lindur nga fundi i shtatorit deri në fund të tetorit nuk i pëlqejnë ekstremet në asgjë, veçanërisht në sjellje. Ata besojnë në lojën e ndershme, barazinë dhe drejtësinë për të gjithë. Është një shenjë e zodiakut që aspiron një jetë të qetë dhe paqësore dhe me të cilën është e lehtë të ruash marrëdhënie paqësore dhe të balancuara.

LUANI

Shenja e zjarrit par excellence. Luanët janë liderë të lindur dhe është në interesin e tyre të jenë sa më të ekuilibruar. Për të mbajtur udhëheqjen për një kohë të gjatë, ata kanë nevojë për njerëz që të jenë në gjendje t'u besojnë atyre dhe të jenë të gatshëm të ndjekin shembullin e tyre. Luani nuk dëshiron të antagonizojë askënd duke bërë diçka shumë ekstreme dhe megjithëse është një shenjë zjarri, ai është në gjendje të drejtojë emocionet e tij për një qëllim më të rëndësishëm. Me një dozë të mirë qetësie, force dhe ekuilibri, Luani kërkon për veten e tij dhe u jep të tjerëve respekt. Një shenjë e ekuilibruar , e cila gjithashtu di të rikthehet në vendimet e marra tashmë për të ndryshuar mendjen tuaj.

BRICJAPI

Bricjapët mund të tërhiqen pak sa i përket punës ose një projekti për të cilin kujdesen shumë, por në përgjithësi janë mjaft të ekuilibruar. Ata kujdesen për veten dhe punojnë shumë për të pasur një jetë të ekuilibruar. Ata bëjnë pushime, argëtohen dhe relaksohen për t'u rimbushur, në këtë mënyrë ruajnë një ekuilibër të shëndetshëm. Personave të lindur nën këtë shenjë nuk u pëlqen kurrë të jenë në një pozicion ku veprimi i tyre ka çuar në situata të çekuilibrit. Ata janë mjaft të durueshëm për të marrë kohën e tyre për të shmangur vendimet e nxituara dhe të marra.

SHIGJETARI

Ju mund të mendoni se Shigjetarët janë shumë spontanë për të qenë të ekuilibruar , por fakti është se, sado të emocionuar për të udhëtuar dhe për të takuar njerëz të rinj, ata përgjithësisht i mbajnë marrëdhëniet dhe jetën e tyre në ekuilibër ekstrem dhe aspirojnë një jetë të qetë dhe paqësore. Ata e dinë se veprimet dhe reagimet kanë pasoja dhe i vlerësojnë shumë mirë vendimet për të humbur. Shigjetari ndjek parimin, i cili thotë se 20 për qind e gjërave në jetë nuk janë nën kontrollin tuaj dhe 80 për qind e tjera varet nga mënyra se si i përgjigjeni atij 20 për qind të parë.

PESHQIT

Peshqit janë planifikues të lindur. Ata aspirojnë të balancojnë dhe për këtë arsye përpiqen të planifikojnë paraprakisht, por dinë gjithashtu të përshtaten me të papriturat dhe të ndryshojnë sipas situatës në të cilën ndodhen. Ata priren të kenë një qëndrim pozitiv mendor dhe duan të ndihen të frymëzuar. Ata e dinë se cilat janë prioritetet e tyre dhe përpiqen t'i vënë ato në radhë të parë, edhe nëse ka raste kur vetëmohimi i tyre vjen i pari mbi nevojat e tyre. Disi, altruizmi i tyre balancon egocentrizmin që jep shpirti i fortë artistik.

VIRGJERESHA

A jeni i Virgjëreshës? Atëherë ju e dini mirë që është një shenjë shumë e ekuilibruar që konkurron me Peshoren. E vëmendshme, serioze, e përpiktë dhe me një ndjenjë të fortë përgjegjësie, Virgjëresha është një shenjë e ndikuar fort nga Mërkuri që u jep të lindurve midis 23 gushtit dhe 22 shtatorit qetësi dhe ekuilibër në zgjedhjet dhe sfidat e përditshme. Një shenjë që aspiron marrëdhëniet personale dhe të punës, të qeta dhe pozitive dhe me të cilën është shumë e lehtë të merreni vesh dhe të krijoni marrëdhënie të qëndrueshme dhe të balancuara.

 $ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post