Shenjat e horoskopit që urrejnë t’i thuash se çfarë duhet të bëjnë!

DASHI

Kur dikush i thotë Dashit të mos bëjë diçka ose të mos rrezikojë, kjo vetëm e bën atë më të vendosur për ta bërë atë. Dashi është kokëfortë. Nëse ata po bëjnë një gabim, ata duhet ta bëjnë atë në mënyrë që të mësojnë. Dashi nuk ka të bëjë me shmangien, por me përvojën. Nëse ata gabojnë, ata janë në rregull me mësimin në mënyrën e vështirë, për sa kohë që ishte vendimi i tyre.

DEMI

Demi është i njohur për të qenë kokëfortë dhe ata nuk besojnë se dikush ka një ide më të mirë se çfarë duhet të bëjë. Dikush mund t’i thotë Demit  ë ata sepse kanë një ndjenjë kaq të fortë për veten dhe atë që është më e mira për ta. Ata nuk i bëjnë gjërat pa u menduar më parë dhe pa marrë parasysh pasojat.

LUANI

Luanët nuk durojnë dot faktin se dikush u thotë se çfarë të bëjnë! Ata janë liderët dhe janë ata që japin urdhra, jo i ndjekin ato. Ata e dinë se çfarë duan, çfarë duhet të bëjnë për ta arritur atë dhe kur nuk marrin rezultatet e dëshiruara, Luanët marrin përgjegjësinë e plotë për çdo gabim.Është shumë më mirë që Luani të gjejë rrugën e tij, sesa që dikush t’i drejtojë. Askush nuk është ekspert përveç Luanit, dhe ata do të qëndrojnë ose do të bien pre e instinkteve të tyre.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post