Ligji i tërheqjes, si ta zbatojmë për shenjat e zodiakut

Sipas horoskopi.vip Edhe shenjat e zodiakut mund të vënë në praktikë ligjin e tërheqjes, duke përfituar nga karakteristikat dhe arketipet pozitive tipike të shenjës: zbuloni se si në galerinë tonë dhe më poshtë!

DASHI

Karakteristikat pozitive: forca dhe guximi, entuziazmi dhe aftësitë organizative. Karakteristikat negative: nxitimi dhe impulsiviteti. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet të...: besoni fort në atë që dëshironi dhe shmangni kushtëzimin nga mendimet e të tjerëve. Në tabelën e vizionit, shkruani kush jeni dhe çfarë dëshironi, duke vizualizuar fillimin dhe fundin e dëshirës suaj. Këshillë: bëni meditim dhe punoni me durim.

DEMI

Karakteristikat pozitive: me këmbë në tokë, dashuri për natyrën dhe kënaqësitë e jetës. Karakteristikat negative: Lidhja e tepërt e materialit. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet...: mos kini frikë nga ndryshimet dhe surprizat dhe mbi të gjitha nga improvizimi. Në tabelën e vizionit, vendosni imazhe të ndërtesave, natyrës dhe frymëzimit për siguri, ndoshta edhe duke shkruar kohët në të cilat dëshironi të realizoni dëshirat tuaja. Këshillë: mos jini ulur.

BINJAKËT 

Karakteristikat pozitive: të sunduar nga Mërkuri, jeni shenja e komunikimit, intelektit, lajmeve dhe përvojave. Karakteristikat negative: Ndonjëherë, kuriozitet i tepruar. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet...: të kapërceni shkëputjen emocionale, racionalizimin e tepruar. Në tabelën e vizionit do t'ju duhet të kapërceni paqartësitë, duke shkruar mesazhe zgjedhjesh konkrete dhe të besueshme. Këshillë: mësoni të heshtni.

GAFORRJA

Karakteristikat pozitive: amësia, nevoja për mbrojtje, ëmbëlsia. Karakteristikat negative: ankthi dhe nevoja e vazhdueshme për siguri. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet të...: ndërmjetësoni, gjeni disi harmoninë në zemrën tuaj, e cila shpesh i nënshtrohet hënës, ndryshimeve të humorit dhe nervozizmit. Në tabelën e vizionit do t'ju duhet të shkruani gjëra që jeni të sigurt se dëshironi t'i arrini, reflektimi i thellë do të jetë rruga juaj përpara çdo dëshire për të arritur. Këshillë: mos u ktheni në hapat tuaj.

LUANI

Karakteristikat pozitive: vitalitet, vetëdije e madhe për potencialin e vet. Karakteristikat negative: egocentraliteti, guximi dhe krenaria. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet të...: zbutni egon dhe ushqeni altruizmin, duke e shndërruar vetëbesimin në mundësinë për t'ia dhënë atë edhe të tjerëve. Në tabelën e vizionit do t'ju duhet të shkruani fjali që përmbajnë një vullnet të madh, por edhe një ndjenjë të madhe përulësie, sepse një mbret i madh nuk i shërben vetes, por një turme. Këshillë: jini realist.

VIRGJIRËSHA

Karakteristikat pozitive: konservimi, analiza. Karakteristikat negative: sensi kritik ndaj vetes dhe ndaj të tjerëve, nevoja për të përsosur të papërsosurin. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet të...: të zbusni sensin tuaj kritik dhe të lëvizni drejt një mënyre më të lehtë ndërveprimi me veten dhe me të tjerët. Në tabelën e vizionit ju duhet të vendosni imazhe qetësuese të gjërave që dëshironi, duke pakësuar vetëkontrollin. Shkruani fjali se si dëshironi të lidheni me të tjerët, si dhe dëshirat tuaja për vlera pozitive dhe të qëllimshme. Këshilla: mposhtni ankthet tuaja.

PESHORJA

Karakteristikat pozitive: delikatesë, përsosje, një nevojë e madhe për kontakt njerëzor. Karakteristikat negative: racionalitet i kujdesshëm. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do të duhet të...: kapërceni frikën e konflikteve dhe konkurrencës, të cilat në një farë mënyre pengojnë që qenia juaj të evoluojë. Në tabelën e vizionit do të jetë e nevojshme të shkruani motivimet tuaja dhe mënyrën se si dëshironi të lidheni me të tjerët për të arritur harmoni dhe suksese. Këshilla: përpiquni të kapërceni teprimet e dynjasë.

AKREPI

Karakteristikat pozitive: karakter i fortë dhe vullnet i madh, me personalitet të guximshëm, i vetëdijshëm për mjetet e veta dhe i gatshëm për t'i përdorur ato në momentin e duhur. Karakteristikat negative: Mister i tepruar. Për të realizuar ligjin e tërheqjes duhet të...: kapërceni mungesën e besimit tek të tjerët dhe agresionin, i cili ngadalëson afirmimin tuaj. Në tabelën e vizionit do t'ju duhet të vizualizoni një botë më pak shkatërruese dhe të shkruani shënime që eliminojnë temperamentin tuaj të çuditshëm. Këshillë: qetësoni kuriozitetin tuaj.

SHIGJETARI

Karakteristikat pozitive: predispozicion për besim dhe dashamirësi, prirje për të qenë të sinqertë me idealet fisnike, por mbi të gjitha në nevojë për horizonte të largëta. Karakteristikat negative: një nevojë e madhe për siguri. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet të...: pranoni mundësinë e përballjes me gjëra që nuk i dini dhe që shpesh i shmangni për të mos rrezikuar. Në tabelën e vizionit do të jetë e nevojshme të përqendroheni jo vetëm te suksesi, por edhe te marrëdhëniet ndërpersonale, duke fituar gjykimin tuaj. Këshillë: harmonizoni ndryshimet e humorit.

BRICJAPI

Karakteristikat pozitive: durim, këmbëngulje. Karakteristikat negative: pesimizmi, natyra juaj ju çon drejt nevojës për objektiva të sakta, të planifikuara deri në detajet më të vogla. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet të...: kuptoni se nga gabimet që mësoni të rriteni, ato lejojnë gjatë jetës së tyre, përvojën. Në tabelën e vizionit do t'ju duhet të dëshironi një shpejtësi më të madhe realizimi dhe nëpërmjet vlerave tuaja njerëzore do të arrini sukses në atë që dëshironi. Këshilla: punoni me mosbesimin.

UJORI

Karakteristikat pozitive: vetë-dhënia ndaj të tjerëve, dashuria për të afërmin. Karakteristikat negative: Një nevojë e madhe për pavarësi e kombinuar me një tërheqje të madhe ndaj të pazakonshmes, por elementi më i rëndësishëm është nevoja juaj për liri. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet...: të kapërceni natyrën tuaj duke u prirur të largoni ata që nuk ju pëlqejnë, është gjithashtu i nevojshëm një krahasim me ta. Në tabelën e vizionit, për t'u rritur dhe për të arritur më lehtë idealet tuaja, nuk do t'ju duhet të shkruani gjëra utopike, por reale dhe të arritshme. Këshillë: jini më të ndezur.

PESHQIT

Karakteristikat pozitive: ndjeshmëri e madhe dhe delikatesë. Karakteristikat negative: frika shpesh mund t'ju bllokojë në rrugën tuaj, shmangni njerëzit që kanë shumë pushtet mbi ju, por gjithashtu e rrethojnë veten me shumë njerëz pozitivë dhe optimistë. Për të realizuar ligjin e tërheqjes do t'ju duhet të...: luftoni pasigurinë dhe frikën tuaj për të mos qenë në lartësinë e detyrës. Në tabelën e vizionit, shkruani me saktësi të saktë se cilat janë fantazitë dhe dëshirat tuaja, duke shmangur mendimet e tepërta ose bllokimin e vetes me dembelizmin tuaj. Këshilla: përpiquni të kapërceni prirjen tuaj për të kritikuar.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post