Distanca e hënës më 14 qershor do të jetë 357,433 km nga toka. Pika më e afërt e vitit që shpall hënën e re në qershor dhe pritjen e verës. Një moment që për disa kultura të botës përfaqëson një periudhë të rëndësishme të vitit me ndikim pozitiv për qeniet njerëzore. Një hënë që këtë vit do të jetë në Shigjetar dhe që do të përfitojë prej saj do të jenë tre shenja të zodiakut.

Një ngjarje që në Shqipëri mund të admirohet në një moment të pazakontë. Më 14 qershor , në fakt, Superhëna, e plotë në 100%, mund të vërehet në orën 13.00. Mundësia për të vëzhguar hënën e plotë gjatë natës, megjithatë, do të ndodhë në ditët në vijim.

Super Hëna e Qershorit, ja cilat shenja të zodiakut do të përfitojnë nga afërsia e saj me tokën

Netët midis 13, 14 dhe 15 Qershor do të mund të shijoni një hënë të plotë me 99%. Por cilat do të jenë shenjat më me fat falë superhënës së luleshtrydhe?

Shenjat që do të ndikohen më pozitivisht nga kjo ngjarje do të jenë UJORI të cilët sidomos në 2 javët e fundit të qershorit do të mund të gëzojnë një pasuri të madhe në vendin e punës. Portofoli e BINJAKËVE do të përfitojnë gjithashtu nga Superhëna e Qershorit , duke marrë pasuri të konsiderueshme. Jo vetëm financiarisht, por edhe sentimentale. Për beqarët do jetë më e lehtë për të gjetur një shpirt binjak, ndërsa për çiftet pasioni do ringjallet. Shenja e fundit që do të shijojë nga afërsia e hënës me tokën do të jetë Dashi.

Për këtë shenjë disa ide emocionuese. Puna, dashuria dhe ekuilibri familjar mbi të gjitha. Qershori do jetë plot lumturi.