Këto shenja kanë një tendencë për t'i dhënë fund marrëdhënieve për arsye të parëndësishme, bëni kujdes

Shenjat e renditjes së sotme sigurisht që nuk janë nga ata që kanë shumë tolerancë në marrëdhëniet në çift. Sipas Horoskopi.vip  Zakonisht nuk priren të kërkojnë pika takimi me partnerin, nëse gjërat nuk shkojnë nuk e detyrojnë atë dhe ndahen nga partneri duke dhënë arsye të pamundura dhe banale.

DASHI

Dashi urren të qortohet, të kritikohet ose të urdhërohet . Në rast se partneri do të merrte këtë lloj lirie, kjo shenjë ka shumë të ngjarë të mendojë për ndarjen dhe ndarja do të përfaqësojë një zgjidhje ideale që ai të kthehet për t'u ndjerë i lirë nga çdo kufizim.

Dashi në fillim të lidhjes duket shumë i kujdesshëm dhe i pranishëm , një partner ideal. Menjëherë pas kësaj, fillon të shfaqë shenjat e para të padurimit. Duke qenë një shenjë dominuese, dashi nuk pranon përgjigje nga partneri i cili sipas tij nuk do të kishte të drejtë të ndihej i zhgënjyer në mënyrat e tij. Impulsiviteti i kësaj shenje nuk do të shuhet kurrë, por nëse arrini të dilni përtej këtij aspekti do të mund të vlerësoni edhe cilësitë e shumta të saj si altruizmi dhe besnikëria.

LUANI

Luani është një shenjë që e jeton lehtë dashurinë . Marrja e dashurisë është e rëndësishme për të dhe nuk i intereson të japë. Kjo shenjë egoiste pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes së të gjithëve, të admirohet dhe të tregohet, nëse partneri nuk e pranon këtë anë të tij/saj, është gati të ndahet me të. Gjithashtu nga partneri dëshiron të marrë të njëjtin përkushtim dhe admirim, Luani dëshiron ose parësinë ose asgjë.

PESHORJA

Peshorja është një shenjë që kalon gjithë ekzistencën e saj duke kërkuar ekuilibër në gjithçka . Peshorja nuk dëshiron konflikt dhe dëshiron të bëjë të lumtur ata që do . Në rast se partneri është i pakënaqur dhe ankohet vazhdimisht, Peshorja ndihet e stresuar, stresi e bën të humbasë qetësinë e tij/saj të domosdoshme dhe nëse për ta gjetur duhet të heqë dorë nga dashuria, këtë e bën pa hezitim.

UJORI

Ujori është një shenjë e ndërlikuar , ka kohën, mënyrat, reagimet e veta dhe shpesh nuk është në përputhje me pjesën tjetër të botës. Për disa njerëz ata po tregohen ekstravagantë. Ujori dëshiron të jetojë jetën duke respektuar veten , nuk pranojnë të ndryshojnë për dashuri. Është gjithashtu një shenjë e prirur ndaj zemërimit shpërthyes, në të cilën nuk di të masë fjalët e tij/saj.

Ujorit nuk i pëlqen asnjë formë lidhjeje apo imponimi , përfshirë martesën. Kujdesen për lirinë e tyre më shumë se çdo gjë tjetër. Nëse nuk gjen një partner të gatshëm të pranojë të gjitha këto nuanca, është e pamundur që ai të mos kërkojë një rrugë shpëtimi për të kërkuar diku tjetër atë që do.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post