Shenjat më perfeksioniste të zodiakut

Si silleni kur duhet të përfundoni një projekt? Jeni shumë i qetë dhe i sigurt për veten apo e shikoni pafundësisht, duke vazhduar të korrigjoni edhe detajet më të vogla, në mënyrë që ajo të konsiderohet e përsosur (në fillim nga vetja dhe më pas padyshim nga të tjerët)?

Nëse miqtë tuaj gjithmonë tallen me ju për të gjitha rastet kur keni dashur të ndryshoni një detaj të vogël që ndoshta askush nuk e kishte vënë re, atëherë mund të jeni ndër shenjat më perfeksioniste të zodiakut. Le ta zbulojmë së bashku!

DEMI 

Për të lindurit në shenjën e Demit është shumë e rëndësishme që të kenë një opinion pozitiv nga personat që i rrethojnë. Kjo është arsyeja pse ai përgatit deri në detajet më të vogla çdo gjë që duhet t'i nënshtrohet mendimit të të tjerëve. Sigurisht, rreziku është të tërhiqesh duke ekzagjeruar shumë dhe duke humbur kohë në aspekte që gjithashtu mund të anashkalohen.

PESHORJA

Peshorja ka një sens të madh estetik , kështu që ata duan gjithçka që është e bukur në një mënyrë objektive. Kjo është arsyeja pse ai nuk do të jetë në gjendje të tolerojë që diçka nuk është perfekte: derisa gjithçka t'i përgjigjet shijes së tyre 100%, nuk do të ndalojë së vëni dorën ndaj situatës, duke u përpjekur të modifikojë atë që ka përpara në një mënyrë të përshtatshme.

$ads={1}

VIRGJËRESHA

A mund të mungojë shenja e Virgjëreshës në renditjen e shenjave më perfeksioniste të zodiakut sigurisht që jo? Ata janë njerëz shumë inteligjentë dhe kanë një sens të madh praktik dhe organizativ. Ata duhet të përballen me një situatë që është absolutisht nën kontroll dhe do të bëjnë gjithçka për të siguruar që të arrihet perfeksioni !

BRICJAPI

Për Bricjapin çdo gjë duhet të jetë perfekte, sidomos në punë! Të lindurit në shenjën e Bricjapit janë shumë të vendosur dhe kanë në krah vetëdijen e një përgjegjësie të madhe: kjo është arsyeja pse ata janë të shqetësuar që të mund të realizojnë projekte dhe ide që mund të jenë perfekte.

Post a Comment

Previous Post Next Post