Kush është engjëlli juaj mbrojtës sipas shenjës suaj të zodiakut?

A besoni në engjëjt mbrojtës? Për disa njerëz, këto prezenca të mbinatyrshme të thirrura për të na mbrojtur ekzistojnë dhe astrologët konfirmojnë se sipas interpretimeve të tyre çdo shenjë e zodiakut do të kishte engjëllin e vet mbrojtës. Zbuloni emrin tuaj.

Të besosh në ekzistencën e një engjëlli Sipas horoskopi.vip do të thotë të besosh në praninë e një shpirtërore të aftë për të na mbështetur dhe mbrojtur. Këto qenie të kujdesshme do të ishin një dhuratë nga qielli që dërgon engjëjt e tij në tokë për të ndihmuar qenien njerëzore në këtë përvojë tokësore. Edhe ju keni një engjëll mbrojtës dhe emri i tij është i lidhur me shenjën tuaj të zodiakut.

1- SAMAEL për DASHIN

Shenja e Dashit është e patrembur, ka shumë vetëbesim dhe vetëvlerësimi i saj i madh është për shkak të engjëllit mbrojtës të kësaj shenje, Samaelit, engjëllit të besimit, ky engjëll mban frikën dhe ankthin larg dhe ngjall guxim.

2- ANAEL për DEMIN

Demi është një shenjë që ka një vokacion të madh për familjen dhe kjo falë engjëllit të tij, Anaelit, garantues i dashurisë dhe stabilitetit. Ky engjëll është një balsam për zemrën, ju ndihmon të zgjidhni personin e duhur për ta mbajtur pranë dhe në rast dyshimi do t'ju bëjë të rizbuloni besimin dhe dashurinë.

3- AMBRIEL për BINJAKËT

Binjakët i bëjnë vetes shumë pyetje, janë kuriozë dhe jeta e tyre është plot dilema. Engjëlli i tyre Ambriel është udhërrëfyesi i tyre shpirtëror që u tregon se cilin drejtim të marrin. Ambriel qetëson shpirtin dyshues të Binjakëve dhe e ndihmon atë të jetojë me qetësi më të madhe.

4- MURIEL për GAFORREN

Gaforrja është një shenjë e dashur dhe mbrojtëse falë mbështetjes së engjëllit të saj mbrojtës, Muriel, ajo arrin të mbajë larg negativitetin dhe energjitë negative. Ky engjëll i jep shenjës motivimin e duhur për të përballuar gjithçka dhe për të kapërcyer çdo pengesë.

5- VERCHIEL për LUANIN

Luani është një shenjë që lëshon dritë, është e ndritur dhe e guximshme dhe ia detyron këto cilësi Verchiel, engjëllit të tij mbrojtës që rregullon idetë dhe sjell qartësi. Luani e di gjithmonë se çfarë të bëjë, engjëlli i tij sjell dritë dhe ndriçon rrugën e tij.

6- HAMALIELI për VIRGJËRESHËN

Shenja e Virgjëreshës është e saktë, e përpiktë, metodike dhe e mençur sepse drejtohet nga Hamalieli, një engjëll që ndërgjegjëson mjedisin përreth. Hamalieli tërhiqet nga bukuria, kjo shpjegon nevojën e Virgjëreshës për të pasur përreth një ambient të mirëmbajtur dhe të rregullt, praktikisht të përsosur.

7- URIEL për PESHOREN

Peshorja është një shenjë që është gjithmonë në kërkim të harmonisë. Engjëlli i tij Uriel mishëron hirin dhe është një simbol i drejtësisë. Kjo është arsyeja pse kjo shenjë është kaq e vëmendshme ndaj ekuilibrit dhe harmonisë.

8- BARACHIEL për AKREPIN

Shenja e Akrepit është misterioze dhe introspektive. I fortë dhe i vendosur për t'u përmirësuar vazhdimisht, ai drejtohet nga një engjëll që simbolizon transformimin dhe inkurajon përmirësimin e vazhdueshëm. Barachiel mban larg negativitetin, trishtimin dhe depresionin, si dhe çdo formë dhimbjeje emocionale.

9- ADNACHIEL për SHIGJETARIN

Me fuqinë dhe energjinë e tij, Adnachiel do të udhëheqë të lindurit e shenjës së Shigjetarit. Ai ka optimizmin, dhe qëndrueshmërinë e nevojshme për Shigjetarin për të kapërcyer frikën e tij dhe për të këputur zinxhirët që e pengojnë atë të përparojë.

10- HAMIEL për BRICJAPIN

Bricjapi është një punëtor i madh, i vendosur dhe i saktë. Qëllimi i tij kryesor është të rimbush financat e tij, kështu që ai priret të jetë pak i pranishëm për të dashurit e tij. Kjo shenjë arrin të mbajë gjithmonë marrëdhënie të shkëlqyera me të gjithë falë engjëllit të tij, engjëllit të pajtimit, Hamieli është i mençur dhe i kujdesshëm dhe i kujtojnë Bricjapit rëndësinë e respektit dhe moralit.

11- GABRIEL për UJORI

Ujori është shenja më e paqëndrueshme e horoskopit. Avantgard dhe gjithmonë jokonformist, largpamës, dëshira e tij më e madhe është të fitojë shumë duke punuar pak. Kjo prirje duhet t'i atribuohet engjëllit të tij, Kryeengjëllit Gabriel, një simbol i shpresës dhe pjellorisë, i cili sjell gëzim dhe bollëk në jetën e Ujorit.

12- EYAEL për PESHQIT

Peshqit janë ëndërrimtarë shumë të ndjeshëm. Engjëlli i tyre mbrojtës Eyael, është një engjëll i butë dhe i drejton Peshqit drejt së vërtetës, një garanci që i lejon atij të arrijë qëllimet e tij të jetës. Ky engjëll largon ankthin që shpesh vendoset në shpirtin e Peshqve.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post