Këto shenja nuk kërkojnë kurrë falje – mos prisni që ata të pendohen

Me siguri edhe ju keni pasur një shok/shoqe apo të dashur të cilët nuk kanë mundur të shqiptojnë fjalët " Më falni, më falni ".
Askush nuk thotë se njerëzit duhet të kërkojnë falje me forcë kur nuk është rasti ose në çdo moment të jetës së tyre, por është gjithashtu e vërtetë se të dish të kërkosh falje është thelbësore për të jetuar një jetë paqësore. Sot vendosëm t'u kërkojmë yjeve dhe planetëve të na bëjnë të ditur se cilat, sipas tyre, janë shenjat e zodiakut të paaftë për të shqiptuar fjalën falje . Çfarë thoni: jeni në renditje apo jo?

Shenjat e horoskopit që nuk kërkojnë kurrë falje: zbuloni nëse jeni në renditjen e horoskopit të sotëm

Sot vendosëm të kërkojmë nga yjet dhe planetët të na zbulojnë se cilat janë shenjat e zodiakut që nuk kërkojnë kurrë  falje , pavarësisht nëse kanë të drejtë apo gabim.
Në rastin më të mirë, këto shenja përpiqen të bëjnë sikur asgjë nuk ka ndodhur dhe ta bëjnë marrëdhënien tuaj njësoj si më parë pa kërkuar falje dhe, në rastin më të keq, janë këto shenja që kërkojnë falje, gjithmonë dhe në çdo rast!

Më mirë të njihni fillimisht shenjat e zodiakut që nuk kërkojnë kurrë falje: të paktën ju e dini se çfarë po kaloni kur keni të bëni me to!

VIRGJËRESHA: vendi i pestë

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës janë njerëz veçanërisht krenarë për të cilët, për fat të keq, është shumë e vështirë të kërkojnë falje .
Kjo është një shenjë se, megjithëse ai arrin të jetë veçanërisht i bollshëm dhe aktiv në shumë aspekte të jetës së tij, ai thjesht nuk është në gjendje t'u kërkojë falje të tjerëve.

E dashur Virgjëreshë , ne e dimë se është e vështirë për ty të vendosësh veten në një pozicion për të pranuar një gabim: duhet të jesh gjithmonë i përsosur dhe pa papërsosmëri, nën dënimin e një gjykimi shumë të ashpër.. nga ana jote!
Shfrytëzojeni këtë rast për të treguar se, edhe nëse keni bërë një gabim, tani po bëni gjënë e duhur: mësoni të kërkoni falje!

SHIGJETARI: vendi i katërt

Shigjetari është një nga ato shenja të zodiakut që nuk do të prisnim kurrë ta gjenim në një renditje të shenjave që nuk kërkojnë kurrë falje. Por si janë, plot miq dhe marrëdhënie shoqërore siç janë, Shigjetari nuk di të kërkojë falje? E pamundur, apo jo? Epo, në fakt Shigjetari janë njerëz që nuk kërkojnë kurrë falje: kushtojini vëmendje!

Shigjetarët janë njerëz që zgjedhin të " kapërcejnë " gjithmonë çdo situatë të pakëndshme . Ata nuk janë të lumtur në pjesën e atyre që duhet të marrin përgjegjësi ose të pranojnë se e kanë gabim. Shigjetari gjithmonë përpiqet t'i shpëtojë gjykimit të të tjerëve dhe gjithmonë pretendon se gjithçka është në rregull. Ata janë përgjithësisht aq të këndshëm sa njerëzit nuk e vënë re këtë qëndrim… derisa të jetë tepër vonë!

BINJAKËT: vendi i tretë

Të dashur Binjakë , ju e dini shumë mirë se për ju të kërkoni falje është diçka praktikisht e paimagjinueshme!
Jeni gjithmonë të bindur se të gjithë janë të zemëruar me ju dhe se, për këtë arsye, të tjerët duhet të kërkojnë falje edhe kur ju keni bërë gabim . Shkaku i qëndrimit tuaj të gabuar qëndron tek të tjerët dhe jo tek ju: ose të paktën, i dashur Binjakë , ju jeni plotësisht të bindur për këtë! Realiteti i fakteve është se, nëse do të ishit pak të sinqertë me veten, do të mund të kuptonit se shpesh dhe me dëshirë u shmangeni justifikimeve. Një Binjak është një person që bën gjithçka për të mos kërkuar falje: ndoshta ai poshtëron veten, ai tregon qetësi dhe dashuri në shumë mënyra, por nuk kërkon kurrë justifikim.
Ai duhet të reflektojë për veprimet e tij, diçka që Binjakut thjesht nuk i pëlqen ta bëjë!

PESHORJA: vendi i dytë

Arrijmë në krye të renditjes dhe, për habinë tonë të madhe, gjejmë edhe të gjithë ata që kanë lindur nën shenjën e Peshores .
E dashur Peshore , të kërkosh falje është diçka absolutisht e paimagjinueshme , apo jo? Jo, mos e bëni këtë fytyrë: tashmë është zbuluar renditja e shenjave të horoskopit që nuk kërkojnë kurrë falje dhe është koha për të marrë përgjegjësi.

Sipas Horoskopi.vip Peshoreve thjesht nuk u pëlqen të pranojnë se janë sjellë keq për shkak të një qëndrimi bazë që, e kemi thënë shumë herë, rrezikon t'ua bëjë jetën të pamundur.
Peshorja ,  fakt, është një shenjë që absolutisht nuk ka ndërmend të jetë ndonjëherë e pakëndshme për dikë: për këtë arsye, shpesh dhe me dëshirë, rrezikon të jetë më tepër " fake " ndaj të tjerëve! Të lindurit në shenjën e Peshores , megjithatë, e gjejnë veten në këtë mënyrë gjithmonë duke u shtirur, shpesh dhe me dëshirë. Kjo do të thotë se ata kurrë nuk do të pranojnë se kanë qenë të pasjellshëm, të pandershëm ose thjesht tëpaedukatë me ju. Pse duhet të kërkojnë falje? Për Peshoren , problemi nuk ekziston!

LUANI: vendi i parë në renditjen e shenjave të zodiakut që nuk kërkojnë kurrë falje

Mbretër dhe mbretëresha jo të pyllit por të horoskopit kur flasim për renditjen e shenjave që nuk kërkojnë kurrë falje, ja ku janë Luanët . Të lindurit nën këtë shenjë janë vërtet njerëz krenarë ( ashtu si shenjat e zodiakut që gjenden në këtë renditje ) të cilët nuk “përkulen” kurrë për të kërkuar falje. Po, sepse të lindurit në shenjën e Luanit besojnë se kërkimi i faljes është shenjë dobësie ! (Dhe ato, absolutisht, nuk gjenden në renditjen e shenjave më të dobëta të zodiakut të gjithë horoskopit , le të mos bëjmë shaka).
Luani është një shenjë që ka një ndjenjë të madhe nderi. Ai ka frikë të mbulohet me turp dhe, për këtë arsye, shpesh bëhet vërtet "i verbër" ndaj problemeve reale.

Prandaj, Sipas Horoskopi.vip vend që të kërkojnë falje, ata që kanë lindur nën shenjën e Luanit nuk mund të mos ndërtojnë një mur edhe më të lartë. Të kërkosh falje prej tyre është praktikisht e pamundur : ne nuk ju sfidojmë të provoni sepse kjo vetëm do të krijojë probleme për ju!

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post