Nëse keni fat të keq në dashuri mund të varet nga shenja juaj: zbuloni pse

Fati i keq duket se i shoqëron në dashuri, duke i çuar në situata komplekse që mund t'i shkaktojnë intolerancë. Le të zbulojmë se cilat shenja të zodiakut i përkasin kësaj kategorie njerëzish

#DEMI #SHIGJETARI #BRICJAPI

Për disa njerëz, gjetja e dashurisë duket si një gjë shumë e ndërlikuar, që vjen nga përvoja mjaft negative. Ata kurrë nuk do ta përshkruanin veten si njerëz me fat në dashuri, të aftë për të jetuar marrëdhënie paqësore dhe të qëndrueshme pa asnjë lloj pengese. Ata duket se kanë një magnet të veçantë gati për të thithur zhgënjimin dhe vuajtjen. Gjetja e personit të duhur për ta nuk është e lehtë dhe para se të ndodhë kjo do të duhet të përballen me një sërë takimesh të pakëndshme. Le të zbulojmë se cilat shenja të zodiakut bëjnë pjesë në këtë kategori të veçantë dhe konsiderohen si më fatkeqit në dashuri.

DEMI

Ndër shenjat më fatkeqe të zodiakut në dashuri gjejmë atë të Demit, të cilët edhe pse shpesh konsiderohet si një shenjë veçanërisht e fortë, kur bëhet fjalë për ndjenjat, duket se humbet qartësinë e tij. Pikërisht për këtë arsye demi përfundon në mënyrë të përpiktë i zhgënjyer, duke mos marrë paraprakisht sinjalet negative.

E vendosin besimin në duart e personit që ka pranë dhe i interpreton pozitivisht qëndrimet e tij, pa e pyetur veten se çfarë mund të fshihet pas kësaj. E etur pas dashurisë, ajo e lëshon veten pa kushte, duke e gjetur veten shumicën e kohës me zemër të thyer.

SHIGJETARI

E njëjta gjë mund të thuhet edhe për Shigjetarin, i cili tenton të mbyllë sytë përpara sinjaleve hipotetike, duke preferuar të kërkojë anën pozitive të situatave dhe vërtetësinë te njerëzit. Megjithatë, analizat e tij/saj jo gjithmonë përputhen me realitetin dhe kjo mund ta shtyjë atë të mos gjykojë në mënyrë adekuate personat që kanë përballë.

Fatkeqësia  shpesh qëndron në tërheqjen e individëve me qëllime jo plotësisht të pastra, me qëllim që të mos i zbulojmë qëllimet e tyre të vërteta deri në fund. Me përpikmëri, Shigjetari, i cili do të ketë ndjenja të investuara në marrëdhënie, do të zhgënjehet dhe do të lëndohet nga sjellja e të tjerëve.

BRICJAPI

Së fundi ne e gjejmë edhe Bricjapin ndër shenjat më fatkeqe në dashuri. Të lindurit e kësaj shenje duket se nuk mund të gjejnë kurrë gjysmën e tyre, përkundrazi rruga e tyre kryqëzohet me ata që nuk do të jenë në gjendje të vlerësojnë talentet e tyre. Nuk është e lehtë të përballesh me një Bricjap, kokëfortë dhe ndonjëherë shtypës në një marrëdhënie, por kjo nuk do të thotë se ata nuk mund të zbusin anët e karakterit të tyre. Nëse në dashuri, kjo shenjë do të jetë e gatshme t'i japë të gjithëve të dashuri, është për të ardhur keq që shumë shpesh të tjerët ikin para se të zbulojnë aspektet pozitive të personalitetit të tij/saj.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post