Ja kush janë shenjat e horoskopit më të rrezikshme në Dashuri

Si zakonisht, yjet kanë diçka për të thënë për çështjen. Ja sa të rrezikshëm jeni në dashuri, bazuar në shenjën tuaj të horoskopit. (Shenjat e Zjarrit dhe të Tokës)

Shenjat e Zjarrit (Dashi, Luani, Shigjetari)

Kur vjen puna te dashuria, të shoqërohesh me një shenjë zjarri mund të jetë perspektivë e rrezikshme –sepse në fund të fundit po luani me zjarrin. Dhe të gjithë e dimë se si përfundon. Nëse luan me zjarrin, do të digjesh! Pra e dini që shenjat e zjarrit mund të jenë të rrezikshme kur vjen puna te dashuria, por ç’aspekt i personalitetit ua shkakton këtë sjellje? Pse bëhen aq të thellë kur vjen puna te dëshira romantike? Epo le të themi që të gjithë këto shenja janë grupuar bashkë në elementin “zjarr” – ato do të konsumojnë gjithçka në rrugën e tyre për të marrë atë që duan, pavarësisht sa shkatërruese është. Prandaj janë aq të rrezikshëm në dashuri- sepse nuk ua ndjen se kë djegin.

DASHI: Do të lërë gjithçka për dashurinë

Mund të duket sikur djemtë dhe vajzat Dash nuk investohen lehtë në dashuri dhe kjo është e vërtetë. Ato nuk e bëjnë zakonisht. Ndaj mund të jetë e vështirë të imagjinosh një Dash të shkojë pas dikujt me gjithçka që kanë, por nëse vërtet duan të jenë me dikë, do të bëjnë pikërisht këtë. Kjo shenjë njihet për spontanitetin. Nuk e kanë problem të lënë gjithkënd për të ndjekur objektin e ndjenjës së tyre. Dhe kur themi “ndjek” e kemi në kuptimi e parë të fjalës. Nëse një vajzë Dash njihet online me një djalë dhe vendos se ajo e dëshiron atë, ajo do të hipë në makië dhe mund të vozitë me orë të tëra nëse do i duhet ta bëjë për ta takuar- kjo shenjë nuk e njeh lodhjen. Nëse Dashi ju dashuron, nuk do ju lënë kurrë me mëdyshjen.

LUANI: do të bëhet shkatërrues i familjes

Kur një Luan vendos se duan të jenë me dikë, kufijtë nuk kanë rëndësi për ta aspak. Luanët nuk janë vërtet tradhtare nga natyre – disa shenja janë, por ky nuk është një prej tyre. Megjithatë e dini se ç’mund të bëjë një Luan? Mund të futet në marrëdhënien e dikujt tjetri. Nëse Luani njeh dikë që është i zënë, mendoni se u intereson? Jo, fare. Ata do i shkojnë në fund, sido të jetë. Miqtë e Luanit do përpiqen t’i thonë se është ide e keqe, se duke bërë këtë mund të krijojë më shumë telashe sesa t’ia vlejë, se nëse dikush tradhton me ta do të kthehen e do i tradhtojnë edhe ata…por as mos u lodhni të përpiqeni të bindni Luanët kur ata e kanë ndarë mendjen.

SHIGJETARI: Do të shkonin deri në fund të botës

Është e vështirë ta bësh një Shigjetar të angazhohet. Por me të bërë paqe me idenë e angazhimit, nuk mund t’ju themi se ç’nuk do të bënte një Shigjetar për dashurinë.
Vërtet, kjo shenjë do të çmendej për atë që dashuron. Nuk ka ndalim kur ata bien në dashuri. Kjo mund të tronditë këdo përreth tyre kur dëgjojnë se ato janë ngjitur pas një njeriu. Duhet shumë që ky shpirt i lirë të qetësohet. Ndaj, nëse e bëjnë, do të thotë se ata vërtet e duan personin me të cilin janë. Po nëse nuk funksionon? Shigjetari do të mërzitet aq shumë që kanë sakrifikuar lirinë për hiçgjë. Atyre do u thyhet zemra dhe do u duhet kohë e gjatë që të dashurojnë sërish.

Shenjat e Tokës (Demi, Virgjëresha, Bricjapi).

Është e vështirë të imagjinosh shenjat e tokës të jenë të rrezikshëm në dashuri, apo jo? Dhe me përjashtimin e një shenje ( do ju lëmë ta gjeni se cila është!), kjo është e vërtetë. Shenjat e tokës mund të ndjejnë fort ndonjëherë, por zakonisht mbajnë një nivel të lartë kur vjen puna te marrëdhëniet. Nuk do e hedhin të ardhmen poshtë për një njeri, ato janë e kundërta e shenjave të zjarrit. A ka ndonjë gjë që do e bënte një shenjë toke të merrte vendime të rrezikshme kur vjen puna te dashuria? Në fakt, kjo është shumë e rrallë për një shenjë toke. Nuk është në natyrë n e tyre. Ç’ndodh kur Demi, Virgjëresha apo Bricjapi bien kokë e këmbë? Lexojeni ta kuptoni!

DEMI: Nuk do e humbë mendjen pas një njeriu

Demat nuk e shohin joshjen e të çmendurit pas një burri. Me siguri, ajo mund të shohë miqtë të duan fort dhe shpejt dhe flasin sa me pasion dhe të gjalla ndihen, por nuk është kjo ideja e saj e lumturisë. Ajo nuk do ta humbasë mendjen në një marrëdhënie. Ajo kërkon stabilitet. Edhe djemtë Dema janë njëlloj. Kur një Dem bie në dashuri, ata i qëndrojnë motos “Ai që ecën ngadalë dhe qëndrueshëm e fiton garën”. A ju tingëllon e mërzitshme? Mbase për disa shenja, por jo për Demin. Atyre, kjo u duket parajsë. Ata do i merrnin gjërat më ngadalë sesa të hidheshin me kokë në një lidhje. Kështu u qasen çdo vendimi në jetë.

VIRGJERESHA: Me këmbë në tokë

Kur vjen puna te marrëdhëniet, Virgjëresha ka qasje të ngjashme me Demin. Ko shenjë nuk sheh arsye për të nxituar në asgjë që mund ta çonte në kryerjen e një gabimi të madh. Duhet kohë e gjatë për ta që të investohen dhe nuk duan ta gjejnë veten me një zemër të thyer . Ata i marrin gjërat hap pas hapi dhe me hapa të vegjël, me shpresën se nuk do të pendohen. Kjo do të thotë se kur vjen puna te dashuria, Virgjëresha është larg të qenit e rrezikshme. Në fakt, mund të themi se u pëlqen loja e sigurt. Ndonjëherë ata e lënë veten të shkojë dhe përfundojnë duke u penduar, sado të përpiqemi askush nuk mund ta shmangë përgjithmonë. Zemërthyerja është pjesë e jetës.

BRICJAPI: Është i pamëshirshëm në dashuri

Bricjapi qëndron mbi të tri shenjat e tokës. Kjo shenjë është e pamëshirshme kur vjen puna te dashuria –sidomos krahasuar me Demin dhe Virgjëreshën. Në fund të fundit Bricjapi është shenjë shumë ambicioze dhe shumë njerëz bëjnë hamendësime të rreme se ky nivel ambicieje aplikohet vetëm në karrierë. Jo, nuk është fare e vërtetë! Mendja e tyre ambicioze prek Gjithçka që ata bëjnë, përfshi marrëdhëniet. Prandaj, kur ata bien në dashuri, janë gati t; japin gjithçka që kanë pa u ndalur. Shumë do të tronditeshin duke parë sesa larg mund të shkonte një Bricjap për të marrë atë që do, dhe kjo përfshin edhe atë që dashurojnë. Nuk ka ndalesë për Bricjapin e dashuruar, ndaj hiquni nga rruga.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post