3 shenjat që shndërrohen në ish-të dashur/a të padurueshëm, sipas horoskopit

DEMI

Nuk është lajm i ri që Demi është posesiv ndaj njerëzve që do. Demit i duhet shumë kohë të të aprovojë. Duhet të të njohë mirë, por nëse ka rënë në dashuri vështirë të të lërë të shkosh. Është një shenjë shumë afër familjes që e konsideron të shenjtë atë dhe e mbron me thonj. Kjo është arsyeja pse fundi i një dashurie ka një efekt të fortë dhe në disa raste shkatërrues mbi të. Kokëfortësia e bën të mos heqë dorë.

GAFORRJA

Është më emocionalja e Zodiakut. Sentimental, nostalgjik e jeton me vuajtje fundin e një dashurie. Ai mbetet fort i lidhur me atë ide, vazhdon të mendojë për të dhe të mos heqë dorë. Jeton i zhytur në të kaluarën. Ka shumë të ngjarë që të vazhdojë t`i bëjë ishit dhurata, mesazhe dhe telefonata për një kohë të gjatë.

LUANI

Po, e beson ose jo edhe Luani, mbreti është pjesë e këtij grupi. Humbja e kontrollit të situatës është një nga gjërat që urren më shumë kjo shenjë. Do të përpiqet në çdo mënyrë që ta detyrojë tjetrin për të vazhduar marrëdhënien.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post