Zbuloni anët tuaja pozitive dhe negative sipas shenjës së horoskopit!

Në jetë, asgjë nuk mund të ekzistojë pa dritën dhe errësirën. Nuk mund të kemi lumturi pa trishtim, jeta pa vdekje, sukses pa dështim,të mirë pa të keqe. Pra, e njëjta mund të thuhet edhe për shenjat e horoskopit. Secili prej nesh zotëron cilësi pozitive dhe negative, ndërsa ne do t’ju tregojmë forcat dhe dobësitë e çdo shenje.

DASHI

Dashi ka një bollëk të energjisë dhe një dëshirë për jetën. Ata janë të shtyrë, të pasionuar, të motivuar dhe ambiciozë. Dashi  ndez atmosferën në çdo dhomë që hyjnë. Ata janë të sigurt, të guximshëm dhe individë me dëshirë të fortë që mund të ngrihen për veten e tyre dhe të mos dorëzohen përpara ndonjë sfide. Sidoqoftë, në anën tjetër,Dashi mund të inatoset  lehtë, dominues dhe agresiv. Ata zemërohen nëse gjërat nuk shkojnë siç i kanë parashikuar dhe kanë vështirësi të dëgjojnë të tjerët pa i ndërprerë  ndonjëherë. Megjithatë, nëse Dashi mund të mësojë ta kontrollojë këtë anë të vetes, ata janë persona që kanë më shumë cilësi pozitive se negative.

DEMI

Demi punon shumë për të mbajtur stabilitetin në jetën e tij, nga kryerja e një pune të mire duke mos anashkaluar jetën personale. Demi është i përkushtuar ndaj atyre që i duan dhe është gjithmonë besnik në një marrëdhënie afatgjate. Demi i do gjërat më të mira në jetë dhe punon jashtëzakonisht shumë për ti siguruar. Ata janë të dashur, të besueshëm, dhe me këmbë në  Tokë. Megjithatë, Demi mund të jetë kokëfortë, i ngurtë dhe pa kompromise. Ata gjithashtu kanë një tendencë për t’u bërë poseduese në marrëdhëniet dhe mund të ndryshojnë nga koha në kohë.

BINJAKËT

Binjakët janë shembulli tipik se çfarë do të thotë të kesh dy  personalitetete. Njohur si “dy binjak”, ai duket se ka dy personalitete polarizuese nganjëherë. Binjakët janë të njohur për të qenë miqësor, me mendje të hapur, aventurier, njerëz social që kurrë nuk duket se kanë një grimcë në fytyrën e tyre. Duke qenë se Binjakët janë një shenjë e ajrit, këta njerëz kurrë nuk e lejojnë vetveten të bie në jetë. Binjakët kanë shumë miq dhe zakonisht janë të gatshëm për çdo lloj aventure. Sidoqoftë, binjakët gjithashtu mund të ndihen lehtësisht të shqetësuar, mund të duken sipërfaqësor në kohë dhe të marrin vendime në mënyrë impulsive. Ana e errët e kësaj shenje del kur Binjakët janë nën stres, në depresion ose në ankth për diçka. Ata priren të ndjehen të shqetësuar shpesh për shkak të kësaj “ndarje” në personalitetin e tyre.

GAFORRJA

Gaforret kanë shumë tipare pozitive, edhe pse ato priren të kenë vetëbesim të ulët dhe të harrojnë se çfarë i bën ata njerëz të mahnitshëm. Ata janë pa dyshim të kujdesshëm, të përkushtuar, të devotshëm, besnikë, shpirtra të thellë. Megjithëse kanë probleme me hapjen e njerëzve, ata do të ulen dhe do të dëgjojnë për ju gjatë gjithë pasdites dhe do të heqin dorë nga ajo që po bëjnë për t’ju ndihmuar. Gaforret janë shumë krijues, njerëz të vërtetë, të ndjeshëm dhe të bukur, të cilët shpesh keqkuptohen .
Megjithatë, kjo shenjë ka shumë anë që shumica e njerëzve nuk i din. Për shkak të mbindjeshmërisë së tyre ndaj botës , ata janë shumë të prirur ndaj ankthit, depresionit dhe çrregullimeve të tjera mendore. Ata thjesht ndihen sikur askush nuk i kupton ato, gjë që çon në izolim dhe vetë-mëshirë. Shumë njerëz e shohin këtë shenjë si të vetë-absorbuar, dhe kjo mund të jetë e vërtetë në një farë mase. Megjithatë, Gaforret nuk janë të obsesionuar me veten e tyre në një mënyrë krenare, por më tepër, një mënyrë thellësisht gjykuese. Gaforrja ka emocione shumë të turbullta dhe  i peshojnë ato shpesh.

LUANI

Luani  është një lider i lindur, dhe shkëlqen në çdo gjë ku ata marrin pjesë pasi gjithmonë janë qendra e  vëmendjes. Ata janë gjithashtu ambiciozë, njerëz që dalin, qesharak, simpatik, të sigurt, ashtu si shenja e tyre e zjarrit, Dashi. Sidoqoftë, Luanët  mund të duken mjaft të vetë-përthithur, mburravec, tepër dramatik dhe pretencioz nëse nuk mësojnë të punojnë mirë me të tjerët dhe të arrijnë çdo herë atë që duan. Ata janë njerëz shumë miqësorë, por ndonjëherë mund të duken sipërfaqësore.

VIRGJËRESHA

Virgjëresha kapë çdo  detaj dhe do të analizojë  gjithçka deri në fund. Ato janë metodike, të përpiktë, analitike dhe logjike. Virgjëreshat janë zgjidhës të shkëlqyeshëm të problemeve dhe dëgjues shumë të mirë. Ata gjithashtu kanë durim të pabesueshëm. Megjithatë, ato priren t’i analizojnë gjërat shumë , dhe ta marrin jetën shumë seriozisht. Virgjëreshat kanë vështirësi duhen “lënë të lirë” dhe duhet të shkojnë me rrjedhën. Ata gjithmonë kanë nevojë për një plan ose rutinë të një lloji në mënyrë që të ndihen të balancuar dhe të bazuar. Për më tepër, kjo i bën ata të duken të ngurtë dhe të papërkulur. Ata priren të jenë tepër kritikë ndaj vetes dhe të tjerëve.

PESHORJA

Peshorja shenja tjetër ajrore në listën tonë, ka një aftësi për ta mbajtur paqen në jetë dhe për të trajtuar të gjithë  me respekt dhe dashamirësi. Duan t’u ndihmojnë të tjerëve dhe të bëjnë humanitete të mëdha. Ashtu si simboli për shenjën e tyre (peshore), ata bëjnë çmos për të mbajtur balancin në jetë dhe për të lejuar që natyra e tyre e butë të udhëheqë rrugën. Sidoqoftë, mbajtja e peshoreve të balancuara në çdo kohë nuk është praktike. Peshorja priret të shmangin konfliktet me çdo kusht për shkak të natyrës së tyre paqësore. Kjo mund të jetë një cilësi e mirë në disa situata, por nganjëherë konfrontimi është i nevojshëm në jetë, dhe Peshorja duhet të mësojë se si të qëndrojë me të tjerët. Ajo gjithashtu mund të duket e pavendosur dhe e papërmbajtur, gjë që e bën të vështirë t’i afrohesh.

AKREPI

Akrepi shenja e ardhshme e ujit në listë, ka një ndjenjë humori të shpejtë dhe sarkastike që i bën ata të papërmbajtshëm për ata që e  kuptojnë se si funksionon mendja e tyre. Ata gjithashtu janë shenja thellësisht emocionale që shpesh i fshehin ndjenjat e tyre, në mënyrë që njerëzit të mos përfitojnë prej tyre. Akrepat janë të pasionuar, të organizuar, të shkathët dhe të pavarur. Ata janë njerëz besnikë dhe të besueshëm, nëse  merrni me anën e tyre të mirë. Megjithatë, nëse merrni anën e keqe të një Akrepi, do të shihni se sa manipuluese, hakmarrëse mund të jenë. Akrepat nuk u pëlqen të ndihen të tradhtuar apo sfiduar, kështu që në vend që të humbasin durimin dhe  të bërtasin ata thjesht largohen dhe fillojnë të komplotojnë hakmarrjen.

SHIGJETARI

Ashtu si çdo shenjë zjarri, Sigjetari kanë një intensitet po ata janë optimist, aventureske, argëtuese, dalëse dhe frymëzuese. Megjithatë, Shigjetarët e kanë  të vështirë të përqendrohen  në detyrat që kanë  në dorë, dhe fluturojnë nga një gjë në një tjetër, pa një drejtim të qartë. Ata gjithashtu kanë një temperament eksploziv, dhe mërziten lehtësisht. Pa një qëllim të qartë, ata kanë tendencë për t’u shqetësuar dhe për tu  mërzitur. Gjithashtu,  nuk kanë një filtër, veçanërisht kur shqetësohen, kështu që kurrë nuk e dini se çfarë do të merrni nga ta.

BRICJAPI

Bricjapët janë  personat më të vështirë në zodiak. Ata janë të shtyrë nga pasuria dhe suksesi, dhe kanë një përpjekje të fortë për të bërë më të mirën e tyre në jetë. Ata janë shumë inteligjentë, të motivuar, filozofikë, logjikë, praktikë dhe të organizuar. Ata bëjnë liderë të mëdhenj për shkak të aftësisë së tyre për të parë pamjen e madhe dhe për të përmbushur premtimet e tyre. Puna e tyre është një nga gjërat më të rëndësishme për ta në jetë. Sidoqoftë, Bricjapi ka tendencë të jetë kokëfortë, mburravec, i pakompromis dhe e padurueshme në kohë. Atanuk para i dëgjojën të tjerët  për shkak të çështjeve të tyre të krenarisë dhe lehtë mund të bëhen punëtorë në punë nëse nuk mësojnë të mbajnë të balancuar  jetën. Ata gjithashtu kanë një temperament të keq dhe mund të mërziten shumë lehtë.

UJORI

Ujorët janë disa nga njerëzit më interesant në zodiak. Ata e duan udhëtimin, kulturat e reja, takimin e njerëzve të rinj dhe çdo gjë që sfidon intelektin e tyre. Ata mund të bëjën biseda për orë të tëra, sepse ata kanë interesa të tilla të ndryshme dhe kënaqen duke u përpjekur të bëjnë një sërë aktivitetesh. Ata janë gjithashtu njerëzor, dhe kanë një mendje të shpejtë. Ata gjithashtu janë vizionarë dhe udhëheqës të mëdhenj. Megjithatë, Ujorët mund të duken të ngathët, fleksibël, dhe emocionalisht të padisponueshëm. Ata kanë tendencë t’i shikojnë gjërat praktikisht dhe, ndonëse kjo nuk është një gjë e keqe, mund t’i bëjë marrëdhëniet e vështira nëse nuk mësojnë të përdorin anën e tyre emocionale.

PESHQIT

Peshqit, ashtu si Gaforrja, është një shenjë shumë emocionale, e ndjeshme dhe e kujdesshme me një aftësi për kreativitet. Peshqit janë shumë të ndjeshëm dhe bëjnë miq dhe partnerë të mrekullueshëm për shkak të kësaj. Ata janë besnikë ndaj të dashurve të tyre dhe do të bëjnë gjithçka për ta. Megjithatë, Peshqit kanë një anë të vështirë që ka të bëjë me realitetin dhe shpesh kërkojnë një mënyrë për të ikur. Ata gjithashtu kanë tendencë të jenë të vetmuar, për shkak të nevojës së tyre për të qëndruar vetëm.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post