5 Shenjat e zodiakut me një të ardhme si artist

Shpesh thuhet se artistët lindin, nuk bëhen, dhe mund të ketë ndonjë të vërtetë në këtë thënie. Të paktën kështu thonë yjet, duke nënvizuar se si disa shenja të zodiakut janë më të prirura të zhvillojnë një talent dhe të nxjerrin në pah krijimtarinë e tyre. Sipas Horoskopit.vip Për këtë arsye ata kanë më shumë shanse për të ndërtuar një të ardhme në fushën artistike sesa të tjerët.

DEMI


Ndër shenjat e zodiakut me probabilitetin më të lartë të shfaqjes si artist gjejmë Demin të  cilit nuk i mungon imagjinata dhe krijimtaria. Ai/ajo e do konkretësinë, megjithatë arrin ta bëjë kuptimin e tij/saj artistik të takohet me aftësitë manuale të jetës së përditshme. Kësaj i shtohet edhe një qëndrueshmëri e konsiderueshme. Besimi që ndjen për veten dhe aftësitë e tij/saj do t’i hapë rrugën. 

GAFORRJA

Pastaj është Gaforren , shpesh e pajisur me një talent të lindur që nuk ushqehet si duhet për shkak të përtacisë së tij/saj. Sikur ai/ajo të kalonte kohën e tij/saj duke praktikuar aftësitë, nuk do të kishte asnjë për askënd. Talenti është një aspekt themelor, por nëse nuk ushqehet mund të mos jetë i mjaftueshëm.

LUANI

Pastaj është Luani që rrallë arrin të fshehë damarin e tij artistik. Krijimtaria e tij dhe dëshira për të komunikuar  botën e tij të brendshme e bëjnë atë të dëshirojë të shprehë emocionet e tij/saj përmes artit. Por ka diçka që e mban atë larg: frika nga gjykimi i të tjerëve. Ose më saktë, reagimi i tij ndaj gjykimit të të tjerëve. Në fakt është një shenjë mjaft prekëse dhe mendimi për të marrë kritika nuk i pëlqen veçanërisht atij.

SHIGJETARI

Në këtë listë gjejmë gjithashtu Shigjetarin , një shenjë e ndjeshme dhe e përulur, e cila jo gjithmonë mund të kuptojë potencialin e saj. Talenti i shigjetarit është shpesh i lindur dhe e ardhmja e tij/saj si artist është e shkruar pothuajse gjithmonë. Nga muzika te shkrimi, nga piktura te ndonjë kategori tjetër, Shigjetari do të jetë në gjendje të shfaqet sapo të bëhen të vetëdijshëm për aftësitë e tyre.

UJORI

Më në fund ekziston Ujori , një shenjë artistike për ekselencë. Shpirti  i lirë dhe ëndërrimtar e çon atë të përballet me realitetin në një mënyrë tjetër dhe t'i shohë gjërat nga një këndvështrim tjetër. Arti i tij, sa i pamohueshëm, aq edhe i rrallë, do ta çojë atë të ndërtojë një të ardhme për  veten e tij/saj.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post