Horoskopi javor 23 - 29 mars Shigjetari


Dashuria: Vazhdoni partneritetin me gjysmën e ëmbël, që mbështet iniciativat tuaja dhe lehtëson frikën tuaj. Lidhja që ju bashkon është fantastike. Ju keni arritur vetëdijen që nuk mund të bëni pa partnerin/en tuaj! Dhe …. Pra, çfarë? Çfarë po prisni për të planifikuar hapin e madh? Nga ana tjetër, beqarët, në sajë të qetësisë së tyre të brendshme të ripërtërirë, do të përballen me takime interesante. Ato do të jenë jashtëzakonisht të ëmbla dhe romantike … Lëvizjet e papritura astrale ju sigurojnë momente të bukura!

Puna: do të gëzoni karizmin dhe autoritetin për të menaxhuar marrëdhëniet e punës. Puna dominon jetën tuaj me të gjitha aspektet e saj, pozitive dhe negative. Mendja është e qartë dhe aktive, e gatshme për të korrur frytet e asaj që mbillen. Ky është momenti i duhur, për të trajtuar ato çështje që ende ju mbajnë nën gjemba. Mos i neglizhoni anëtarët dhe bashkëpunëtorët. Ata mund të jenë një ndihmë dhe mbështetje e madhe.


Post a Comment

Previous Post Next Post