Horoskopi javor 24 shkurt 1 mars Bricjapi


Këtë jave do keni shume dyshime për partnerin dhe nuk mund te jeni shume te qete. Nëse nuk tentoni te flisni sa me hapur me te nuk keni për te zgjidhur dot asgjë.

Beqaret do jene gati te heqin dore nga gjithçka vetëm qe te mos mbeten me vetëm dhe te fillojnë sa me pare një lidhje. Disave do ju plotësohen dëshirat. Shpenzimet ulini ne maksimum sepse do rrezikoni te mbeteni pa para ne xhep brenda një periudhe te shkurtër kohore.

Gjendja shëndetësore nuk ka për te qene shume e mire. Mund te prekeni nga virozat dhe mund te keni edhe dhimbje barku. Ne pune do jeni kureshtare dhe do provoni edhe sfida te reja. Ekonomistet do jene me te privilegjuarit. Buxheti do jete me i stabilizuar se me pare.


Post a Comment

Previous Post Next Post