Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Virgjëresha


Dashuria: Fillim pozitiv i javës për dashurinë, por diçka do të ndryshojë të enjten, kur Venusi do të jetë në opozitë me shenjën tuaj. Në jetën e një çifti mund të lindin tensione të ndryshme. Mundohuni të jeni të hapur për diskutim dhe mos u shqetësoni për arsyet tuaja.

Puna: Do të jeni plot energji dhe nuk do të bëni asnjë përpjekje për të përmbushur detyrat tuaja të punës. Pra, shumë angazhime për t’u adresuar, por edhe kënaqësitë nuk do të shtyhen. Sakrificat tuaja do të shpërblehen dhe ju mund t’i jepni trupit iniciativa të tjera që do të vijnë në mendjen tuaj. Bëni kujdes në investime.


Post a Comment

Previous Post Next Post